Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP râde de filmulețul de susținere a lui Kovesi: 'E penibil, grotesc' / VIDEO

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu a criticat dur filmulețul de susținere a Laurei Codruța Kovesi. "Mesajele pentru Laura Codruţa Kovesi strânse de Ambasada Suediei într-un video prezentat în ziua în care procurorul-şef al DNA a primit medalia Steaua Polară sunt penibile. Iar filmul face mai mult rău", a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

„Doamna din Piaţa Obor mie mi s-a părut extraordinară. O doamnă care cu siguranţă are o autorizaţie comercială în foarte bună regulă ne asigura acolo că Oborul e cu Kovesi. Dom'le, m-am liniştit, eram uşor anxios înainte de asta. Dar după ce am văzut-o pe doamna care ocupa ecranul atât cu abundenţa fiinţării sale cât şi cu fustele înconjurătoare... E limpede, dacă Oborul e cu noi, s-a rezolvat. De asemenea, am văzut fete, studente smulse cu cruzime din lectura ecranului de iPhone şi puse să ne spună acolo cum este supermenul României doamna Kovesi.

Citește și: Liviu Dragnea CONTRAATACĂ: Cum a răspuns acuzațiilor aduse de Ministrul Muncii

Râdem, râdem, dar spectacolul este omomorf cu telegramele de felicitare pentru Nicolae Ceauşescu, de la oamenii muncii de peste tot. Acuma, oamenii muncii am văzut că sunt, din selecţie, vânzători, studenţi, ambasadori şi un domn, am înţeles, codirector al unei bienale Bucureşti – nu ştiu ce e aia. Un domn uşor răvăşit, cu coadă, care a spus că speră în renaşterea culturii datorită acţiunilor doamnei Kovesi.

Transformarea doamnei Kovesi într-un star media, într-un star rock este o tâmpenie. Dânsa e procuror. Face o meserie care nu se potriveşte nicidecum cu aşa ceva. Da, i-au dat ordin, Suedia a dorit să o decoreze, foarte bine. S-o decoreze şi cu asta, basta.

Citește și: Conduce în SÂNII GOI, dar cu centura pusă: IMAGINI de senzație cu o femeie, la volan / VIDEO

Domnul Klemm dă o înaltă apreciere activităţii anticorupţie a doameni Kovesi. Dar domnul Klemm a dat o înaltă apreciere activităţii anticorupţie şi a domnului Zgonea. Domnul Zgonea „Ciocan”, zis şi Mihai Viteazu. Şi lu' ăla i-a dat o înaltă apreciere. Eu de câte ori îl văd pe domnul Klemm că apare pe ecran am o strângere de inimă.

O colecţie de aberaţii. N-am înţeles. În orice caz, face foarte mult rău. Penibil. Grotesc. Şi aşa cum cred că e doamna Kovesi, nu cred că a fost deloc încântată de panarama asta pe care a produs-o Ambasada Suediei.”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.