Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu șefii USR-PLUS vedete în platourile Antenei 3, Andrei Caramitru îndeamnă la boicotul televiziunii lui Dan Voiculescu

digi24.ro
andrei caramitru

Prezența în platourile Antenei3 a liderilor USR-PLUS era mai degrabă o excepție înainte de alegerile europarlamentare. După scorul bun obținut printre alegători de Alianța 2020 liderii USR - PLUS s-au instalat copios în fotoliile Antena 3 la toate emisiunile de prime-time. O parte dintre alegători s-au declarat în mediul online nemulțumiți de prezența acestora în platourile postului de televiziune. În acest context, Andrei Caramitru cere ca Antena3 să fie boicotată nu doar de „politicieni, dar și de cei care comandă reclame”.

Citește și:  Traian Băsescu nu încetează să o laude pe Viorica Dăncilă: 'Este vorba despre ceea ce nu se vede. Acum, PSD și-a reluat direcția'

„Antena 3 este irelevantă. Nu contează! Au luptat ca nebunii pentru PSD si penali, si PSD a pierdut masiv.

De ce ? Pentru că audiența lor este de doar 400’000 de oameni. Atât. O postare mai virală de la un influencer online, un video de la Mircea Bravo sau Selly au și de 5 ori mai mult. ProTV are 2.5 milioane pe seara. EuropaFM este mult peste ei.

Voturile PSD au venit in mare parte prin primarii de la sate - de la țăranii de peste 60 de ani, cu studii primare. Foarte putini oameni care înțeleg un discurs sau pot judeca singuri au votat PSD. Antena 3 nici nu a contat in rezultatele finale.

Acum - ca PSD a pierdut - infractorul securist Voiculescu este disperat. Pentru că el vrea sa joace, sa conteze. Dar nu mai contează deloc. Pentru nimeni. Decât dacă îl băgăm noi in seamă.

Antena 3 ar trebui boicotată - nu doar de politicieni dar și de cei care comandă reclame. Firmele mari dau 100m EUR pe an către Grupul Intact. Ar trebui sa oprească finanțarea. Și Gâdea, Badea și toți nenorociții de acolo sa fie dați afara - sa plece ei in Diaspora la muncă de jos, să vadă cum e”, a precizat Andrei Caramitru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.