Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu zece jucători în izolare, Hermannstadt a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 3-2

www.ponturi-bune.ro
FC Hermannstadt

Hermannstadt a câștigat duminică partida cu FC Voluntari, deși avea zece jucători indisponibili, aflați în izolare sau sub tratament pentru Covid-19, relatează Mediafax.

AFC Hermannstadt anunțase înainte de partida de duminică cu FC Voluntari că va aborda partida cu 10 absențe, 7 dintre jucătorii săi aflându-se în izolare și sub tratament pentru COVID-19. Alți 10 jucători au ieșit recent din izolare și încă nu au terminat reacomodarea la efort.

Antrenorul Ruben Albes a declarat înainte de meci: „Toată lumea știe deja că situația este complicată, dar cu jucătorii pe care îi avem vom merge la 200% și dacă va fi necesar vom da puțin mai mult! Vom juca cu inima pentru a putea obține victoria și pentru a obține puncte”.

De la oaspeți a lipsit în continuare antrenorul Mihai Teja, afectat de Covid 19. De altfel, și cei de la Voluntari au avut 20 de fotbaliști și oficiali bolnavi de Covid 19.

Ambele echipe au început meciul foarte decise, trecând peste perioada de tatonare. În minutul 4, FC Voluntari a creat prima ocazie importantă, șutul lui Alexandru Vlad nimerind bara.

La faza imediat următoare, gazdele marchează prin Sîntean, care a înscris cu poarta goală, valorificând o pasă venită de la Mayoral (1-0, min. 4).

Citește și: Ce a transmis criminalul în serie Zodiac în scrisorile sale: mesajul criptat a fost descifrat

Același Sîntean nimerește bara o jumătate de oră mai târziu, tot din centrarea lui Mayoral.

Oaspeții reușesc înainte de pauză să marcheze de două ori, la interval de două minute, prin șuturile lui Adi Popa (1-1, min 39) și Mailat (1-2, min. 41).

După reluare Hermannstadt joacă mai adunat și așteaptă greșeala adversarului, care vine de la Achim. Acesta face o preluare largă în propriul careu. Mingea ajunsă la Mayoral e trimisă de la 12 metri în poarta lui Marcos Lavin. Motivați de gol, elevii lui Ruben Albes se aruncă în atac și mai produc 2-3 ocazii de gol. Gol care vine în minutul 88 de la punctul cu var din piciorul veteranului Dalbea.

Hermannstadt întrerupe șirul de 6 meciuri fără victorie și se îndepărtează de zona fierbinte a clasamentului, venind la egalitate de puncte, 14, cu Voluntari, dar cu un meci mai puțin jucat.

Răzvan Dalbea, autorul golului victoriei, a declarat după meci: „A fost un meci special, într-o situație specială, într-o perioadă dificilă, pe care nu am depășit-o încă. Dedic victoria celor de acasă și lui Ruben Albes, care muncește zi și noapte pentru noi. Sper să trecem cât mai curând peste aceast fază. Azi am muncit mult, dar am și greșit. Cele mai importante sunt cele 3 puncte”.

Adi Popa, din tabăra adversă, a concluzionat: „Foarte dezamăgitor rezultatul, mai ales că în repriza secundă puteam închide meciul dacă eram mai pragmatici. Nu am fost concentrați și am plătit. Sper ca în cele din urmă să fim toți sănătoși”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.