Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum explică PSD renunțarea la un senator cu 4 mandate la activ

PSD

Unul dintre cei mai cunoscuţi senatori sibieni, Viorel Arcaş (PSD), nu mai candidează după patru mandate în Parlament. În locul său, în fruntea listei PSD Sibiu pentru Senat depusă la BEJ se află medicul urgentist Draia Cotizo.

Fostul ministru al Turismului, liderul organizaţiei judeţene a PSD, Bogdan Trif, deschide lista pentru Camera Deputaţilor și a explicat cum au fost aleși candidații.

"Am înţeles foarte bine mesajul sibienilor şi am decis să le propunem, la alegerile parlamentare, oameni noi, cu cariere profesionale de succes. Niciunul dintre candidaţii social-democraţi nu a mai fost parlamentar, iar media de vârstă a colegilor de pe lista noastră este de 42 de ani. Le mulţumim colegilor noştri care ne-au reprezentat până acum în Parlamentul României, din experienţa şi expertiza cărora am avut de învăţat. Considerăm că a venit momentul ca şi cei mai tineri să preia ştafeta de la seniori şi sunt convins că acest lucru va fi de bun augur atât pentru Partidul Social Democrat, cât şi pentru cetăţenii judeţului Sibiu", a spus Bogdan Trif.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu: Efectul deciziei CCR este că orice parlamentar va putea fi anchetat pentru votul exprimat / VIDEO .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.