Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum i-a scos Ponta din minți pe liberali

ponta psd

Imaginea lui Victor Ponta alaturi de Klaus Iohannis, insotita de textul ‘USL a promis premier de la PSD și președinte de la PNL - obiectiv îndeplinit” a atras după sine o revoltă a liberalilor care au transmis comunicate de protest și au intervenit în emisiuni televizate pentru a critica gestul social-democratilor.

„Premierul României a jignit milioane de români folosind fotografia Preşedintelui României într-o manifestare politică de prost gust. Voi evalua dacă Ponta nu a încălcat cumva legea prin utilizarea fără drept a imaginii Preşedintelui. În orice caz, e o golănie politică marcă înregistrată Ponta, pentru că doreşte să împrumute şmechereşte din popularitatea Preşedintelui care l-a învins umilitor în alegeri”, a reactionat Catalin Predoiu pe pagina de socializare.

'E păcat că premierul personalizează după atât timp proiectul USL. USL a însemnat mai mult decât persoana unuia sau a altuia, USL a fost un proiect de ţară care a eşuat din pricina faptului că Victor Ponta este nesătul şi că a vrut cam tot în ţara asta. A vrut şi preşedinte, a vrut şi premier, a vrut toată puterea din România ceea ce e extrem de periculos şi a mai vrut un lucru: a vrut să folosească PNL pentru a spăla imaginea PSD şi într-o bună măsură să ştiţi că i-a şi reuşit acest lucru', a spus co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, la Realitatea TV.

„Victor Ponta duce totul la paroxism, însă, mărturisindu-ne că are ”vise erotice” cu Crin Antonescu și Klaus Iohannis. Deși, nimeni nu l-a întrebat, el ne-a arătat. Rămas blocat în proiectul USL, premierul socialist a luat-o patologic razna, crezându-se un Romeo modern, cu serenade filmate și poze trucate. Hai, că nu vrea să se trezească la realitate, ci preferă să trăiască într-o lume imaginară, e treaba și boala lui. Dar, după ce a înlănțuit Parlamentul și a confiscat puterile baronilor locali, personajul acesta a ajuns să chiar creadă că statul e ”dânsul”. Și că are dreptul să proiecteze poporului filmele lui porno preferate, la o oră de maximă audiență”, spune senatorul Cristian Bodea.

"Nu poate să fie o glumă aşezându-l pe preşedintele Iohannis alături de Ponta, care a fost un mare învins în acest scrutin electoral pe care l-a avut România pentru alegerea preşedintelui. Toată tevatura care s-a făcut cu acest USL şi ruptura USL-ului s-a datorat în primul rând ambiţiei lui Victor Ponta de a fi şi preşedintele României, dovedindu-se încă o dată că este imatur politic. Cealaltă nu pot să-i spun nici măcar glumă, n-am auzit niciodată un Guvern al unei ţări să-şi propună să bage oameni la puşcărie. Cu aceste două chipurile glume finale n-a făcut altceva decât să întregească tabloul sumbru a ceea ce a vrut să fie o manifestare care să marcheze cum au câştigat practic puterea", a spus deputatul Mircea Toader, la RFI.

“Fotografia lui Victor Ponta cu preşedintele Iohannis arată cât de ipocrită a fost colaborarea premierului cu preşedintele din ultimele luni. După ce a pierdut alegerile, luni de zile Victor Ponta s-a pitit în spatele colaborării instituţionale cu preşedintele Iohannis pentru interesul naţional. Pentru a trăda, Victor Ponta nu are nevoie să fie în USL sau PSD, Victor Ponta trădează pentru că aşa este natura lui”, spune si deputatul Raluca Turcan.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.