Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum racolează Moscova spioni în Occident

spionaj

Străinii sunt de acord să coopereze cu serviciile de informații rusești atât din motive ideologice, cât și din motive materiale, a declarat într-un interviu pentru RIA Novosti directorul Serviciului de Informații Externe (SVR) din Rusia, Serghei Naryshkin.

"Este o atitudine față de politica internațională a Rusiei”, a spus Naryshkin. „Și, credeți-mă, există o mulțime de oameni rezonabili și independenți, independenți și gânditori în lume, care simpatizează politica externă a Rusiei, disponibilitatea Rusiei de a apăra și de a susține valorile umane universale, de a urma o politică pașnică și, dacă doriți, sunt impresionați de capacitatea Rusiei de a-i proteja pe cei slabi, dacă este necesar", a adăugat șeful SVR.

Citește și: Procurorul general face adrese de pe Emag - Ordinul împotriva porumbeilor, plagiat după instrucţiunile de folosire a unui dispozitiv electronic

În același timp, potrivit lui, există și un factorul financiar, legat de bani: „Ei bine, uneori există și factorul material.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.