Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum va fi vremea la finalul săptămânii: Anunţul de ultimă oră al meteorologilor

vremea

In vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zona montana, vremea va fi in general instabila, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie.

VINERI

IN TARA

In vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zona montana, vremea va fi in general instabila. Innorarile se vor accentua si mai ales in a doua parte a zilei si la inceputul noptii, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in Maramures, jumatatea de nord a Moldovei, precum si in zonele de munte si local in Transilvania, Crisana, Banat si nordul Olteniei. Vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, mai ales in orele serii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 28 de grade, cu cele mai ridicate valori in Campia Romana, iar cele minime intre 9 si 16 grade.

Citeşte şi: Omul lui Traian Băsescu, condamnat la închisoare cu executare: Câţi ani a luat Sorin Blejnar

BUCURESTI

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in orele serii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar minima se va situa in jurul valorii de 14 grade.

Citește și: PNL ramane consecvent: merge tot cu looser-ii!

LA MUNTE

Cerul va fi variabil cu innorari dupa amiaza si in primele ore ale noptii cand, vor fi averse, in general slabe, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai frecvente in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele din ziua precedenta.

LA MARE

Vremea va fi in general frumoasa, dar racoroasa. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare ziua. Temperaturile maxime vor fi de 21 ¬ 22 de grade, iar cele minime de 15 ¬16 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 de grade

Citește și: Momentul în care o panteră neagră atacă un bărbat / VIDEO

SAMBATA

IN TARA

Vremea va continua sa se incalzeasca indeosebi in jumatatea sudica a teritoriului. In cursul zilei, cerul va fi variabil cu innorari temporar accentuate in regiunile nordice, precum si in zonele montane si submontane, unde local, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului, ploi de scurta durata se vor semnala doar cu totul izolat. Noaptea, innorarile se vor accentua, iar aria ploilor se va extinde in jumatatea de vest a tarii. Cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 25 l/mp si va cadea grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 30 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 9 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 18 grade pe litoral.

Citește și: Profesoara porno din Iași lovește din nou: Imagini 18+ cu profa de geografie

LA MUNTE

Vremea va fi in general instabila, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, cu precadere in zona Muntilor Apuseni, cantitatile de apa depasi 20...25 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Valorile termice vor creste usor.

LA MARE

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare dupa-amiaza si seara, cand, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade, iar cele minime vor fi de 17 ¬18 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 de grade.

DUMINICA

LA MUNTE

Vremea va fi in general instabila. Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari, temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente in cursul zilei, iar noaptea se vor semnala cu precadere in Carpatii Merdionali si Orientali. Izolat, va cadea grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. Valorile termice diurne vor marca o scadere, fata de cele din intervalul precedent.

Citește și: Netflix si Game of Thrones au inlocuit sexul/ VIDEO (18+)

LA MARE

Vremea va deveni in general instabila. Cerul va fi temporar noros si vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 24 de grade, iar cele minime vor fi de 17 ¬ 18 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21 de grade, conform mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.