Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum vrea PSD să-i încalece pe liberali în Guvern - surse

gov.ro
sedinta guvern

Social-democrații consideră că formațiunea lor are o capacitate ridicată să-și impună deciziile în coaliția de guvernare, deși nu au premierul. Paradoxal, tocmai faptul că prim-ministrul nu e din PSD oferă formațiunii un avantaj strategic, apreciază social-democrații.

Surse din conducerea PSD au declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că liberalii nu-și permit să dea afară PSD de la guvernare pentru că nu ar mai avea cu cine să facă majoritate, aspect care va oferi partidului un argument de forță pentru a controla deciziile care se iau în coaliția de guvernare.

„Noi nu intram la guvernare dacă PNL nu accepta creșteri la pensii, la salarii, la alocații. Mai departe, dacă lucrurile merg prost, ce ne împiedică să spunem după câteva luni că 'Am încercat și nu se poate'? Dacă era premier PSD, nu mai puteam să zicem că 'Nu am putut să facem'”, a explicat un lider central PSD pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Un alt lider PSD susține că partidul are și o relație excelentă cu UDMR-ul.

„A văzut și UDMR-ul ce vraiște e când îi lași pe liberali de capul lor. Dacă te uiți la ce zice Kelemen, UDMR-ul e un fel de 'PSD verde', spune cu voce tare lucruri pe care noi nu prea putem să le zicem”, a declarat un lider central PSD pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.