Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cunoscuta judecătoare Adriana Stoicescu anunţă că e cercetară disciplinar: 'Vă doresc dictatură plăcută!'

www.facebook.com
adriana stoicescu

Judecătoarea Adriana Stoicescu, fost preşedinte al Tribunalului Timiş, anunţă că se retrage din spaţiul public, după ce Inspecţia Judiciară a înştiinţat-o că a început cercetarea disciplinară în cazul său.

"Prezenta mea in spatiul public se opreste acum si aici. Va doresc dictatura placuta!", scrie judecătoarea pe Facebook.

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Bogdan Mateescu, a sesizat Inspecția Judiciară cu privire la judecătoarea Adriana Stoicescu. Inspectorii trebuie să verifice dacă magistratul timișorean a comis o abatere disciplinară după ce a postat pe Facebook un text în care îl cataloga pe Stelian Ion drept „un personaj trist care ocupă funcția de ministru al Justiției”.

Postarea judecătoarei Adrianei Stoicescu: „Nenorocirea acestui popor este că, de 30 de ani, este condus şi reprezentat de personaje care şi-au făcut şcoala în ultima bancă, copiind de la colegii care azi muncesc ca fraierii, aşteptând doar ca politicienii de carton să le căsăpească vieţile. Personaje ale căror taţi slugăreau partidul şi securitatea ne conduc spre vremuri de împliniri măreţe, reamintindu-ne zilnic vocaţia de pierzători la ruleta rusească a planetei. Astăzi, personajul trist care ocupă funcţia de ministru al justiţiei dovedeşte încă o dată, dacă mai era nevoie, că există ţara lor, guvernul lor şi justiţia lor.”

Inspecţia Judiciară a finalizat verificările prealabile şi a demarat cercetarea disciplinară. Cercetarea se poate finaliza fie cu o clasare, fie cu exercitarea acţiunii disciplinare, adică trimiterea la judecata Secţiei pentru judecători în materie disciplinară, care poate aplica o sancţiune sau poate respinge/anula acţiunea.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.