Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa Angliei: Newcastle United, eliminată de divizionara a treia Sheffield Wednesday

www.dailystar.co.uk
Newcastle United

Newcastle United, ocupanta locului 3 în Premier League, a fost eliminată sâmbătă în turul 3 al Cupei Angliei de divizionara a treia Sheffield Wednesday, în timp ce Liverpool, deţinătoarea trofeului, a fost ţinută în şah de Wolverhampton Wanderers, pe Anfield, şi va avea nevoie de rejucare, informează Reuters.

Sheffield Wednesday a învins-o cu 2-1 pe Newcastle, acasă, graţie dublei reuşite de Josh Windass. Rezerva Bruno Guimaraes a redus din handicap, potrivit Agerpres.

Liverpool a fost condusă după ce portarul Alisson a pasat în picioarele lui Goncalo Guedes, care a trimis mingea în poartă (minutul 26). Gazdele au egalat prin Darwin Nunez (45) şi au trecut în avantaj prin Mohamed Salah (52), dar Wolverhampton, penultima clasată în Premier League, a egalat prin rezerva Hwang Hee-Chan (66). Oaspeţii au crezut că au marcat golul victoriei, însă golul lui Toti a fost anulat în mod controversat pentru un ofsaid. Meciul se va rejuca pe terenul lui Wolves.

Tot sâmbătă, alte echipe din Premier League, Tottenham Hotspur, Leicester City, West Ham United şi Southampton au obţinut calificarea în turul 4 al Cupei Angliei.

Altă echipă din elită, Nottingham Forest, care a făcut 11 schimbări faţă de meciul de campionat de la mijlocul săptămânii, a fost surclasată cu 4-1 pe terenul lui Blackpool, formaţie aflată în dificultate în eşalonul secund.

Bournemouth, din Premier League, a suferit a cincea înfrângere consecutivă în toate competiţiile, înclinându-se cu 4-2 acasă în faţa lui Burnley, liderul din Championship.

Wrexham, din divizia a cincea, a învins-o cu 4-3 pe Coventry City din divizia a doua.

West Ham a trecut cu 1-0 de Brentford după golul lui Said Benrahma, fost jucător al învinşilor.

Atacantul lui Tottenham, Harry Kane, s-a apropiat la un singur gol de cel mai bun marcator din istoria clubului, Jimmy Greaves, înscriind în victoria cu 1-0 împotriva lui Portsmouth.

Leicester City, câştigătoarea din 2021 a competiţiei, s-a impus cu 1-0 pe terenul echipei de divizia a patra Gillingham prin golul lui Kelechi Iheanacho.

Southampton, lanterna roşie din Premier League, s-a impus cu 2-1, după ce a fost condusă, pe terenul altei grupări din primul eşalon, Crystal Palace, golul victoriei fiind semnat de Adam Armstrong după ce James Ward-Prowse egalase din lovitură liberă.

Manchester City va primi duminică vizita lui Chelsea, în timp ce liderul din Premier League, Arsenal, va aştepta până luni pentru a juca pe terenul lui Oxford United (liga a treia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.