Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursurile unor clase de la două unităţi de învăţământ din Sectorul 4 se vor desfășura online, după confirmarea a două cazuri de COVID-19

SANADOR
testare covid

Cursurile a două clase de la două unităţi de învăţământ din Sectorul 4 se vor desfăşura online, după ce un preşcolar şi un cadru didactic au fost confirmaţi pozitivi cu COVID-19.

Primăria Sectorului 4 informează, printr-un comunicat de presă, că a dispus, în regim de urgenţă, măsuri de dezinfecţie a Grădiniţei "Floare Albastră" şi a Şcolii Gimnaziale Nr. 96. Un preşcolar de la această grădiniţă şi un cadru didactic de la Şcoala nr. 96 au fost confirmaţi pozitivi cu COVID-19 marţi.

Citește și: Informații din ședința Orban-Vela-Tătaru-Arafat: Zonele unde masca de protecție ar putea fi obligatorie și pe stradă

Măsurile au fost dispuse, împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi cu Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, în baza ordinului nr. 5.487/1.494/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-COV-2, potrivit căruia: "La apariţia într-o clasă din unitatea de învăţământ a unui caz confirmat de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV-2, se suspendă cursurile clasei respective, pentru o perioadă de 14 zile. În situaţia în care în aceeaşi sală cursurile sunt organizate în schimburi, se vor suspenda doar cursurile pentru clasa în care a fost confirmat cazul de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, urmând ca elevii din schimbul următor să îşi desfăşoare cursurile".

Primăria Sectorului 4 anunţa luni că doi elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 96 au fost confirmaţi cu COVID-19, drept urmare cursurile din clasa unde învaţă aceştia au trecut în sistem online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.