Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursurile Vestor, dedicate şi adaptate pentru nevoile fiecărui cursant

Vestor Romania
Vestor

Vestor România se remarcă pe piaţa cursurilor financiare prin oferta de pregătire unu la unu, în care trainerul se ocupă de un singur cursant şi poate astfel răspunde tuturor întrebărilor acestuia, adaptând informaţiile în funcţie de personalitatea şi nevoile cursantului. În timp ce alte firme de profil fac cursuri cu zeci de persoane o dată, Vestor România aplică un sistem unic şi personalizat în care trainerul discută direct cu un singur cursant care are libertatea de a-şi alege ce vrea să afle, ce domeniu îl interesează, cât vrea să progreseze şi pe ce capitole vrea să se specializeze.

Cursantul are libertate deplină în cadrul discuţiilor, iar trainerul este la dispoziţia sa, ceea ce creează condiţiile unei evoluţii rapide şi aplicate, astfel încât la finalul cursurilor persoana care le-a parcurs are deja capacitatea să înceapă să fie trainer pe cont propriu. O mare diferenţă faţă de cursurile la comun cu zeci de oameni, unde fiecare pricepe cât poate şi doar atât cât reuşeşte să asimileze dintr-un program comun care nu îi corespunde.

Vestor a aplicat principiul că fiecare persoană este diferită şi are nevoi aparte, aşa încât cursurile, pentru a fi eficiente sută la sută, trebuie să fie aplicate potrivit nevoilor personale ale fiecăruia. Trainerii Vestor au ani de experienţă în domeniu, au mii de ore de cursuri experienţă şi sunt, în plus, practicanţi de succes ai tradingului, astfel încât ei nu predau lucruri reci şi seci, nu predau o teorie pe care nu o cunosc din propria lor practică, ci predau ceea ce au dobândit în propria lor experienţă de traderi. În felul acesta, ei îi pot învăţa pe cursanţi despre pericole şi riscuri, despre evaluări corecte şi realiste, despre primii paşi şi cum trebuie abordat acest domeniu fascinant, dar dificil şi riscant atunci când nu ai informaţiile corecte.

Cursanţii Vestor au relatat în numeroase ocazii experienţa plăcută pe care au avut-o în cadrul pregătirii lor cu trainerul dedicat care se adaptează la cerinţele lor şi vin în întâmpinarea nevoilor specifice ale fiecărui cursant. Între trainer şi cursant se creează o legătură puternică şi de încredere, iar cursanţii povestesc că în felul acesta pot asimila mai bine cunoştinţele şi au mai mult curaj pe acest drum. Sfaturile, informaţiile şi indicaţiile profesioniste, traduse pe înţelesul şi conform cu interesul fiecărui cursant în parte, venite din partea unor traineri care au trecut prin toate etapele şi experienţele posibile ale tradingului reprezintă atuul de necontestat al Vestor România!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.