Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curtea de Apel Bucureşti a anulat decizia care permite participare la sărbătorile religioase doar persoanelor care au domiciliul în localitate

judecator justitie

Curtea de Apel Bucureşti a anulat decizia care permite participare la sărbătorile religioase doar persoanelor care au domiciliul în localitatea unde se desfăşoară activitatea respectivă, decizia instanţei nefiind definitivă, potrivit news.ro.

Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat, luni, pe reclamaţia Mihaelei Meucă, care a cerut anularea articolului numărul 2 din hotărârea numărul 47 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă din data de 5 octombrie 2020.

Citește și: Ce a transmis criminalul în serie Zodiac în scrisorile sale: mesajul criptat a fost descifrat

“Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului Guvernul României. Respinge acţiunea faţă de acest pârât ca fiind formulată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Respinge ca inadmisibilă cererea de intervenţie accesorie în interesul pârâtei Guvernul României. Admite acţiunea faţă de pârâtul CNSU. Anulează art.2 din Hotărârea nr.47/2020 a CNSU”, se arată în minuta instanţei.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată în termen de două zile de la comunicare.

Articolul 2 din hotărârea numărul 47 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă precizează: “Organizarea de sărbători religioase este permisă numai cu participarea persoanele care au domiciliul sau reşedinţa în localitatea unde se desfăşoară activitatea, fără participarea persoanelor/pelerinilor din alte localităţi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.