Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacă puneau mâna pe furci și topoare, băcăuanii aveau apă în 24 de ore!

Ce s-a întâmplat la Bacău, unde administrația pesedistă a lăsat 200.000 de oameni fără apă timp de o săptămână, s-a mai întâmplat în Sanaa, capitala Yemenului, după câțiva ani de război. Scene cu oamenii alergând disperați după apă, cu pet-urile în mână, am mai văzut în taberele de refugiați din deșertul etiopian.

La Bacău, din câte știu eu, nu e nici un război, în afară de cel pe care mafia pesedistă îl duce cu oamenii cinstiți din România. Orașul a rămas fără apă pentru că primarul este un pesedist căruia nu-i pasă. Din ceea ce am citit, este a șasea oară când magistrala de apă se sparge, în ultimii ani. Doar în 2018 au mai fost două avarii care au lăsat orașul fără apă mai mult de 24 de ore.

Și se va mai întâmpla. Și, știți de ce, foarte probabil, se va repeta acea nenorocire? Pentru că locuitorii din Bacău îi permit primarului și întregii administrații pesediste să-și bată joc de ei. Pentru că reacția bleagă a cetățenilor le arată că-și pot face de cap fără teamă.

Dragi prieteni din Bacău, dacă ați fi reacționat corespunzător, hotărât, nu acum, ci din primăvară, vă asigur că s-ar fi dat peste cap nu doar primarul, ci toată protipendada pesedistă, să rezolve problema conductei de apă. Aduceau experți din străinătate, scoteau bani de la fondul de urgență al guvernului și o reparau în timp record. Trebuia să nu plecați din biroul primarului, să-l țineți pe scaun și să discutați cu el, pașnic, până când apa curgea la robinet.

Dar l-ați lăsat să scape cu fața curată și vă asigur că, într-o formă sau alta, nesimțirea, incompetența și jaful pesedist vor continua să distrugă Bacăul.

Ce s-a întâmplat în acest oraș trebuie să fie o lecție pentru toată țara: nu așa se discută cu nesimțiții din nomenklatura pesedistă!

Bucureștenii ar trebui să fie primii care învață lecția. Băcăuanca pesedistă aciuată la Voluntari distruge capitala României. Este o chestiune de timp până când infrastructura orașului, complet neglijată, va începe să cedeze. Bucureștiul stă pe un morman de bani – peste două miliarde de euro, bugetul primăriei generale, plus sectoarele – dar PSD îi toacă pe pomeni și panseluțe. Nu este vorba doar de corupție și mită electorală, mai este o problemă: ca să gestionezi proiecte mari de infrastructură, este nevoie de funcționari profesioniști – nu de indivizi angajați pe șmen și pile – și de un primar intelligent, cu inițiativă. Toate aceste elemente lipsesc. Aceasta este rețeta dezastrului.

Peste tot în țară unde sunt administrații pesedisto-useliste, se poate repeta nenorocirea la Bacău. La un moment dat, corupția și incompetența vor produce rezultate care se vor sparge în capul oamenilor nevinovați. Eu sper că cetățenii români sunt pregătiți să reacționeze, altfel decât băcăuanii. Nu cu rugăminți și politețuri, ci cu furci și topoare...desigur, metaforic vorbind.

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.