DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Dacă Turcia se întoarce la Imperiul Otoman, de ce nu s-ar întoarce și România la Vlad Țepeș?

Presa franceză ne oferă o descriere detaliată a noului otomanism al lui Erdogan care construiește de zor moschei în toată lumea, începând cu fosta zonă de influență a Imperiului Otoman de pe vremea lui Suleiman Magnificul. Publicația Les Echos precizează chiar că ”România este divizată în privința construirii la București a celei mai mari moschei din Europa”, dar moscheile lui Erdogan se întind din Bosnia și Albania până chiar, mai nou, în Statele Unite, în Haiti și în țările Americii Latine. Cu o sumă de peste 2 miliarde de dolari la dispoziție, Ministerul Afacerilor Religioase din Turcia (Diyanet) are o singură preocupare: Islamului cât mai multe moschei! Diyanet are 150.000 de angajași și un buget cu 40 la sută mai mare decât Ministerul de Interne din Turcia, primind la fel de mulți bani precum Ministerul de Externe, cel pentru Energie și cel pentru Cultură și Turism la un loc, potrivit publicației Foreign Affairs. Dacă adăugăm la acest tablou legăturile lui Erdogan cu ISIS, poziția sa de șantaj în privința migrației musulmane și jocul său dublu în toată chestiunea referitoare la islamizare, avem perspectiva deloc îmbucurătoare a unui stat, Turcia, care investește masiv și puternic în ridicarea semilunei la rang de putere mondială.

Dar dacă Turcia visează să fie iar Imperiul Otoman, de ce nu s-ar întoarce și România la Vlad Țepeș? Cu strângeri de mână și cuvinte frumoase în timpul călătoriilor de vis ale lui Iohannis nu te opui invaziei islamice. Iohannis se află însă în buna tradiție a negustorilor sași care negociau cu toată lumea și care făceau afaceri bune cu turcii pe vremea Imperiului Otoman, fără să le pese de lupta neamului românesc pentru salvarea independenței și a creștinătății pe aceste meleaguri. În beneficiul propriului buzunar, desigur.

De aceea, România nu are nevoie de negustorul sas Iohannis, atât de dornic să facă ”alianțe” cu Turcia sultanului Erdogan, ci de politica lui Vlad Țepeș. Să nu mai acuze nimeni Partidul România Unită, al cărui blazon și model este Vlad Țepeș, de atitudini medievale. PRU nu trăiește în trecut, ci trecutul a devenit prezent prin transformarea Turciei în noul Imperiu Otoman care vrea expasiune peste tot în lume, inclusiv pe tărâmul voievozilor noștri. Și cum ținutele vaporoase ale lui Carmen Iohannis nu cred că sunt în măsură să apere independența României, cred că românii au nevoie de Vlad Țepeș! Nu întâmplător un sondaj recent arăta că Vlad Țepeș ar fi votat președinte de cei mai mulți dintre români. Lumea se reîntoarce la Evul Mediu, Islamul și-a reînceput ofensiva, România nu poate sta cu mâinile în sân asistând pasivă la vacanțele lui Iohannis, un vasal al tuturor puterilor străine!

La toate acestea se adaugă migrația musulmană care creează probleme imense în Occident și care va năvăli și în România dacă nu înțelegem că aici ne jucăm soarta pe următorii zeci de ani. Occidentul face și acum ce făcea în Evul Mediu: stă și visează. Pe atunci, voievozii creștini ai Țărilor Românești opreau puhoiul otoman pentru ca Occidentul să aibă pace și liniște și să își vadă de negoț. Acum, Occidentul a fost deja cucerit. De această dată, România nu trebuie să ia exemplul Vestului care s-a lăsat invadat. Încă ne putem apăra țara și credința. Dar avem nevoie de Vlad Țepeș!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
Urmărește-ne:
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.