Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș 'dă de pământ' cu Liviu Dragnea: 'Nu înțeleg ce are el cu aurul. I-au rămas sertarele goale?'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Dacian Cioloș a lansat un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe tema aducerii aurului în țară. Prezent la Iași liderul PLUS, Dacian Cioloș, l-a acuzat pe Liviu Dragnea de populism și spune că în acest fel PSD îi provoacă pe români  împotriva „străinilor, ca și cum străinii ar avea ceva cu noi”.

Citește și: O nouă TAXĂ pentru români. Cum poate fi evitată

'Nu înțeleg ce are Liviu Dragnea cu aurul. I-au ramas sertare le goale și acum vrea să se lege de aurul României? Eu mă întreb cât de sigur e aurul în custodia Guvernului României, care face orice numai ca să nu poată să lucreze justiția.

Am niște întrebări la care domnul Dragnea n-a răspuns atunci când afirmă în mod populist că aurul trebuie să vină în România.

Aurul este al României. Avem aur în România pe care la fel PSD-ul l-a rezolvat rapid de la Roșia Montană să-l dea în stânga și-n dreapta.

Comportamentyul lui Dragnea și al PSD arată și faptul că se leagă fără scrupuele să provoace populismul și să-i provoace pe români împotriva străinilor, ca și cum străinii ar avea ceva cu noi, în timp ce atacă din toate direcțiile justiția și împiedicând justiția să-și facă treaba”, a declarat Dacian Cioloș.

Declarația lui Dacian Cioloș a fost făcută la începutul unui turneu prin țară și diaspora pentru a se întâlni cu cetățenii și pentru a afla ce așteptări au de la europarlamentarii pe care îi vor alege pe 26 mai.

Citește și: Critici DURE pentru noile pensii speciale ale parlamentarilor din partea unui președinte de partid: 'Sunt o expresie a socialismului' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.