Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic, dezvăluiri INCENDIARE: Kovesi a primit bani de la Sebastian Ghiță. Fostul deputat CONFIRMĂ

Inquam Photos / George Calin
Dan Andronic Comisie anchetă

Jurnalistul Dan Andronic scrie astăzi în EVZ că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, în perioada octombrie 2012-mai 2013, a primit bani de la Sebastian Ghiță.

„Laura Codruța Kovesi vroia să-și cumpere o mașină. Una mică, modestă, dar nouă. Potrivit relatării lui Sebastian Ghiță, Kovesi nu avea suficienți bani, îi mai trebuiau 7.000 de euro. Așa că a apelat la prietenii ei de la București.

În această situație, generalul SRI Florian Coldea a apelat la Sebastian Ghiță ca să facă rost de restul de bani pentru prietena lui, Kovesi. Iar Sebastian Ghiță s-a executat. I-a dat 7.000 de euro cash lui Florian Coldea ca să-i dea Laurei Codruța Kovesi pentru a-și completa restul sumei necesare achiziționării mașinii.

Eugen Teodorovici anunță un 'formular inteligent' din 16 mai: 'Toți contribuabilii vor primi acasă, de la ANAF, un plic'

De altfel, din studiul declarației sale de avere din 29.05.2012 rezultă că Laura Codruța Kovesi nu avea alte venituri în afara de salariu, avea un credit ipotecar de 75.000 de euro luat pentru achiziționarea unui apartament de două camere. Și atât. Nici o mașină, nici bijuterii, sau alte conturi cu bani în bancă.

A primit Laura Codruța Kovesi banii? Sebastian Ghiță mi-a spus că da, mai mult a primit și mulțumiri.”, scrie Andronic într-un nou episod „Noi suntem statul”.

Într-un răspuns pentru Antena3, fostul parlamentar confirmă dezvăluirile lui Dan Andronic.

„Confirm dezvăluirea lui Andronic. Este reală. I-am dat banii lui Kovesi pentru mașină. Banii n-au mai fost returnați”, a spus Ghiță pentru Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.