Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna: Decizia USR de a vota sau nu prelungirea stării de alertă va fi luată după ce Guvernul va prezenta date şi statistici clare

captura Antena 3
Dan Barna

Liderul USR, Dan Barna, afirmă că parlamentarii paărtidului vor vota sau nu prelungirea stării de alertă Decizia ”după ce Guvernul va prezenta date şi statistici clare care să justifice prelungirea restricţiilor”, anunță news.ro.

”I-am propus astăzi domnului Raed Arafat ca starea de alertă să fie menţinută doar acolo unde cifrele şi datele o solicită, doar în zonele în care există mai multe cazuri active de COVID-19, astfel încât o parte din activitatea economică din România să fie deblocată. Domnul Arafat ne-a promis că, în momentul în care va veni dinspre Guvern solicitarea aceasta va veni însoţită de o justificare, date epidemiologice şi de argumente foarte concrete”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Dan Barna.

Citește și: A fost descoperit primul ‘acoperit’ din USR! S-a lăsat cu o demisie din echipa Barna

Acesta a mai precizat că a propus ca starea de alertă să fie prelungită pentru 15 zile, nu pentru 30.

”Decizia USR de a vota sau nu prelungirea stării de alertă va fi luată după ce Guvernul va prezenta date şi statistici clare care să justifice prelungirea restricţiilor”, a anunţat liderul USR.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a avut, miercuri, o întâlnire cu mai mulţi lideri politici pentru a explica necesitatea prelungurii stării de alertă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.