Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna îl atacă pe Marcel Ciolacu și îi face o sugestie: 'Este un exerciţiu stupefiant de iresponsabilitate'

lumeapolitica.ro
Dan Barna

Preşedintele USR Dan Barna a declarat că depunerea moţiunii de cenzură de către PSD este un „gest stupefiant de iresponsabilitate”.

„Moţiunea de cenzură a PSD este un exerciţiu stupefiant de iresponsabilitate. Avem o criză sanitară, avem o criză economică şi domnul Ciolacu insistă să avem şi o criză politică. Cum rezolvă căderea guvernului numărul de paturi ATI? Cum face o moţiune de cenzură deficitul să scadă? Cum crede PSD că are căderea morală să decidă cine trebuie să guverneze România după ce au lăsat în urmă dezastrul pe care îl ştim cu toţii?

Domnule Ciolacu, haideţi să lăsăm alegerile să decidă cine merită să guverneze. Nu mai e mult până atunci. Mai aveţi încă timp să renunţaţi la moţiune şi să vă concentraţi atenţia către nevoile reale ale cetăţenilor acestei ţări. Printre ele nu a fost niciodată o criză politică”, a spus Dan Barna pe Facebook.

Premierul României, Ludovic Orban, se arată revoltat de faptul că PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului pe care îl conduce și susține că o să atace la CCR această decizie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.