Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Capatos a fost scos din grilă la Antena 1: 'Un show Păcătos' nu se va mai realiza

antena 1

Decizie incredibilă a celor de la Antena 1. Şefii postului au decis să scoată definitiv din grilă una dintre emisiunile cu cele mai mari audienţe, dar şi cele mai longevive ale staţiei. Emisiunea ”Un show Păcătos”, prezentată de Dan Capatos nu va mai exista. Anunţul a fost făcut chiar de către prezentatorul emisiunii.

„Este ultima seară de Un show păcătos din istoria acestei emisiuni”, a spus Dan Capatos în ediția de aseară a emisiunii sale. Realizatorul TV a anunțat că din ianuarie va reveni cu un nou format de late night show. Emisiunea va avea un nou nume și un alt decor, ce va fi la Teatrul Excelsior, unde se filmează și Acces Direct. „Nu spun vorbe mari când afirm că show-ul a revoluționat industria de divertisment de la această oră - a late night-urilor, poftim - tocmai pentru că a fost atipic. Și cei care ne urmăresc de 18 sezoane știu despre ce vorbesc.”, a mai adăugat Capatos în ediția de aseară, ce încheie al nouălea an de emisiune, conform paginademedia.ro.

Citește și: ȘOC la McDonald’s! S-au scumpit toate produsele: Iată noile prețuri

Echipa rămâne neschimbată, a mai spus el și, cel mai probabil, noua emisiune va reveni pe 9 ianuarie sau pe 15, dacă studioul nu va fi gata. "Practic, din ianuarie, această emisiune revine sub o altă formă. Sau, mă rog, spiritul acestei emisiuni se va întoarce, însă Un show păcătos își oprește aventura în această seară.

Citeşte şi: INCIDENT MILITAR între SUA și China: O dronă subacvatică americană a fost CAPTURATĂ

Este o decizie gândită. Practic, Un show păcătos dispare în culmea gloriei, în momentul în care domină piața. Așa a făcut-o de la primul sezon. Este show-ul care a înlăturat de pe piață orice fel de concurență și, dacă vă aduceți aminte, ne-am luptat cu Dan Diaconescu, cu Luis Lazarus, cu Artene la Cancan TV și apoi toate show-urile care au urmat și a ieșit întotdeauna campion datorită dumneavoastră. Probabil, cu noua casă pe care o vom primi din ianuarie, această echipă va arăta poate îmbunătățită, poate mărită, acum se definitivează toate detaliile noului late night show al Antenei 1, care va intra în casele dumneavoastră din ianuarie. Cred că aventura va începe pe 9 ianuarie, dacă va fi studioul gata. Dacă nu, pe 15. Dar depunem toate eforturile să revenim cu noul nostru produs din 9 ianuarie. ”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.