Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Nica recunoaște că Viorica Dăncilă va fi UMILITĂ în Parlamentul European, unde are voie să vorbească doar 5 minute: E penibil să nu-i dai voie să răspundă

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, a declarat, marți seara, după ce a participat la întrevederea premierului Viorica Dăncilă cu prim-vicepreședintele CE, Frans Timmermans, că alocarea a doar cinci minute premierului Viorica Dăncilă la dezbaterea de miercuri denotă o ”luptă politică meschină”.

”Doamna prim-ministru vine mâine (miercuri - n.r.) să răspundă la ce, că nu e acuzată de nimic.Nici România. Deci nu există un document sau măcar lansate câteva teme de care să poată să spună câteva lucruri. Dar, binențeles, doamna prim-ministru cred că procedează foarte corect - ”Am venit să-mi apăr țara și să apăr onoarea țării mele”. Indiferent de lucrurile care se vor întâmmpla mâine, cred că nu-și vor putea permite să nu-i dea timp de răspuns. Ar fi absolut penibil să chemi primul-ministru al unei țări la o dezbatere despre țara unde e prim-ministru și să nu-i dai voie să răspundă la întrebări”, a declarat liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, scrie mediafax.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Reacția Ecaterinei Andronescu cu privire la subiectul săptămânii: „Este convingerea mea fermă”

El a mai spus că alocarea a doar cinci minute premierului Viorica Dăncilă denotă o ”luptă politică meschină”,

”Din păcate lupta politică meschină e făcută pe seama imaginii noastre pentru ca unii sau alții să obțină câteva voturi în plus, cred ei. Eu le spun tuturor- cei care au mizat pe așa ceva nu vor avea parte decât de ura și disprețul românilor. Nu faci politică pe pielea propriei tale țări și pe imaginea ei. Suntem cu toții români și cu toții vrem să fim respectați”, a adăugat Nica.

Citește și: Dezastru pentru Pro TV! Ce rival a reușit să-l pună la pământ

Viorica Dăncilă s-a întâlnit marți după-amiaza, la Strasbourg, cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la întrevedere fiind prezenți și miniștrii Rovana Plumb și Tudorel Toader, precum și Dan Nica, europarlamentar.

Premierul Viorica Dăncilă participă, miercuri, în Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din România, într-o sesiune plenară care va avea loc la Strasbourg.

Citește și: Modificări radicale la TVR-Doi oameni de bază au fost înlocuiți .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.