Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Nistor, replică pentru Florin Bratu: Să tacă din gură, că n-a făcut nimic ca antrenor la Dinamo

www.digisport.ro
Dan Nistor Dinamo

Declarațiile făcute de Florin Bratu la finalul meciului FC Hermannstadt-Dinamo, scor 4-2, au deranjat clubul bucureștean, căpitanul Dan Nistor și președinte Florin Prunea reacționând vehement, scrie Mediafax.

Florin Bratu (39 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, a declarat, sâmbătă seara, că fotbaliștii echipei din "Ștefan cel Mare" au salarii foarte mari, între 14.000 și 16.000 de euro, care nu sunt justificate de performanțele din teren. Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, l-a criticat pe fostul său tehnician, transmițându-i acestuia să se abțină de la astfel de comentarii.

"Bratu n-are de ce să vorbească despre Dinamo. Ar trebui să tacă din gură, că n-a făcut nimic atunci când a fost antrenor aici. Se mai dă și mare dinamovist. Jos pălăria pentru cariera lui de jucător, dar, ca tehnician, și-a demonstrat valoarea și la Dinamo. Știți foarte bine ce a făcut și pe la Aerostar Bacău! Nu e frumos ce face, dar nici nu mă surprinde. Știu că a mai discutat cu anumite persoane din club după plecarea lui Eugen Neagoe, din ce am citit era o opțiune pentru a reveni pe banca lui Dinamo, dar clubul l-a ales pe Dusan Uhrin, iar Bratu probabil că e supărat și din acest motiv.

Citește și: Joaquín, atacantul echipei Betis Sevilla, a devenit cel mai bătrân jucător care izbutește un hat-trick în La Liga

Și să-și mai măsoare cuvintele și cu cifrele alea despre salarii, că nimeni n-are la Dinamo 14-16.000 de euro pe lună. Inclusiv la mine sunt povești. Ar fi fost bine dacă aveam atât, dar, dacă e nevoie, o să-i arăt public, negru pe alb, ce salariu am eu, ca să nu mai arunce cu vorbe false", a spus Nistor, pentru gsp.ro.

Și președintele Florin Prunea a reacționat în urma declarațiilor făcute de Florin Bratu, spunând că acesta nu va mai fi niciodată antrenor la Dinamo cât timp el va fi în conducere.

"De unde știe Bratu că e supărată conducerea lui Dinamo? Cu cine a vorbit, că la club sunt trei oameni care conduc. Patronul, eu și Bălănescu. Nu cred că a discutat cu domnul Negoiță. Cu mine, nici atât! Și atunci? Să spună exact cu cine a discutat! Eu aș avea un singur mesaj pentru Bratu: năpârcile apar mereu doar la greu! Cât voi fi la Dinamo, el nu va mai antrena aici, din cel puțin două motive. Unu: pe vremea când era jucător, a trădat clubul și, la îndemnul unui impresar, a plecat din cantonament de la Cluj, înaintea unei partide cu Bistrița, provocând același gest și din partea altor cinci colegi. Doi: e un antrenor foarte slab, lucru dovedit de ultimele lui rezultate", a spus Prunea, pentru sursa citată.

Dinamo București a pierdut, sâmbătă, pe terenul lui FC Hermannstadt, scor 2-4, în runda cu numărul 20 din Liga 1. Echipa antrenată de Dusan Uhrin se află pe locul 7, cu 28 de puncte.

"Cei din conducere sunt supăraţi pe poziţia pe care o ocupă Dinamo acum. Iar la Dinamo sunt salarii mari! Că nu s-au plătit e altceva, dar sunt salarii de 14 -16 mii de euro. Este al treilea an când poate juca în play-out. Dinamo este acum într-o cumpănă. Sunt salarii, s-au făcut investiţii mari", a fost declarația lui Bratu, făcută la Digi Sport, care i-a înfuriat pe dinamoviști.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.