Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, despre meciul cu Maccabi din preliminariile Ligii Europa: 'Cel mai important în opinia mea este să nu primim gol'

Dan Petrescu

Antrenorul Dan Petrescu s-ar mulţumi cu un rezultat de egalitate, 0-0, în prima manşă cu Maccabi Tel Aviv, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, anunță news.ro.

Citește și: Incredibil! Viitorul șef a CNAS a fost ANCHETAT de DNA

"Eu tot timpul am fost de acord în cupele europene să nu primesc gol acasă. Şi când am jucat Cupa Chinei şi am jucat finala, primul meci l-am jucat acasă şi le-am zis băieţilor dacă facem 0-0 avem şanse mari. M-au certat toţi din club, pentru că s-a terminat 0-0. În retur, am dat gol în minutul 120 şi am bătut cu 1-0. Important este să nu iei gol acasă, asta e părerea mea, dacă iei gol va fi greu. Dacă nu luăm gol avem toate şansele. Dacă mai şi dăm unul sau două, ar fi perfect. Cel mai important în opinia mea este să nu primim gol. Avantajul nostru este că nu au jucat în meciuri oficiale", a declarat Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Citește și: Omul lui Ponta o face de râs pe Viorica Dăncilă! Ieșire, după decizia privitoare la candidatura sa

Tehnicianul campioanei a lăudat viitoarea adevrsară: "Au 12 jucători care au jucat în echipa naţională a Israelului, deci practic joacă CFR împotriva naţionalei Israelului. Mai sunt doi jucători under 21 în lotul lor. E posibil ca toţi aceşti 14 jucători să fie mâine în teren. Au şi 3-4 străini foarte buni, un fundaş central din Portugalia, un atacant care are şi origini prim America şi un atacant nigerian. Dacă sunt jucători din naţională, înseamnă că sunt foarte buni. Înainte erau foarte mulţi în naţionala Kazahstanului, dar cred că naţionala Israelului e puţin mai bună. Au un lot puternic."

Citește și: Radu Tudor denunță un atentat la securitatea României! Celebrul jurnalist atacă Guvernul

Meciul CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv va avea loc, miercuri, de la ora 21.00, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc la 30 iulie, de la ora 20.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.