Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu efectiv a explodat: a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi

dan petrescu

CFR Cluj a pierdut duminică, pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League.

La finalul meciului, antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a avut o criză de nervi cum rar s-a văzut în fotbalul românesc.

Petrescu le-a reproșat jucătorilor de la Farul că au jucat la victorie și i-a acuzat că ”v-ați dat sufletul pentru Craiova”. Ba mai mult, Petrescu i-a bătut obrazul fostului său coleg de la echipa națională, Gică Hagi.

Hagi nu i-a acordat atenție lui Petrescu și s-a îndepărtat zâmbind de acesta.

Ulterior, Petrescu a avut un conflict cu propriul jucător, Andrei Burcă. Acesta protestase împotriva arbitrilor, după finalul jocului, și a primit cartonașul roșu. Antrenorul CFR-ului a fost văzut în timp ce s-a dus la Burcă și l-a tras violent de mână, totul fiind la un pas să degenezere într-o bătaie generală.

Dan Petrescu a fost oprit de cei din staff-ul CFR-ului pentru a nu porni o bătaie generală pe gazon.

Ulterior, antrenorul a refuzat să vină la interviurile de după meci și și-a trimis unul dintre secunzi.

CFR Cluj mai are o șansă pentru Europa

La Cluj, CFR a început mai bine şi Daniel Bîrligea a deschis scorul în minutul 15. Însă gazdele au scăzut din intensitate, iar proaspăta campioană a României a profitat. Louis Munteanu a egalat în minutul 42 cu un şut de la distanţă, înscriind un gol superb. După două minute, Cristian Manea a făcut un henţ în propriul careu şi Farul a primit un penalti. A executat Louis Munteanu, dar Scuffet a apărat şi la pauză s-a intrat cu scor egal, 1-1. În repriza secunda, constănţenii au primit al doilea penalti, după un fault al lui Burcă la Louis Munteanu. Acelaşi jucător a executat lovitura de pedeapsă şi a marcat, în minutul 61, aducând oaspeţii în avantaj. Yeboah a trimis în bară, în minutul 65, iar până la final nu s-a mai întâmplat nimic. CFR a pierdut, dar a profitat de înfrângerea Universităţii Craiova şi s-a calificat pentru barajul de cupe europene, unde va înfrunta pe FCU Craiova.

În clasament, CFR Cluj a terminat pe locul al treilea, cu 42 de puncte, în timp ce Farul încheie sezonul cu titlul de campioană şi cu 53 de puncte acumulate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.