Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă, contrazisă virulent după ce a prezentat rectificarea bugetară: 'Nu există bani în plus la buget. Pentru această minciună trebuie să plătească personal'

buget

„Nu există bani în plus la buget”, este reacția fermă a senatorului PNL, Florin Cîțu, după ce premierul Dăncilă a anunțat rectificarea bugetară este pozitivă (aproape 6 miliarde de lei).

„Nu exista bani in plus la buget. Viorica Dancila minte. Iar pentru aceasta minciuna trebuie sa plateasca personal.

Totusi, este important sa vedeti cum ar fi fost distribuiti acesti bani daca ar fi existat.

Aceasta rectificare arata un singur lucru. Banii alocati in buget la inceputul anului pentru investitii sunt transferati spre chetuieli neproductive pana la sfarsitul anului - pomeni electorale, ajutoare sociale, pensii, salarii, si baronii PSD.

Sorin Strutinsky pornește RĂZBOIUL cu serviciile după OUG-ul anunțat de Toader - Detalii despre cum colabora DNA cu serviciile secrete

Asta este reteta PSD pentru saracirea Romaniei.

Inca un lucru.

Liviu Dragnea, Maduro a recunoscut ca modelul socialist impus cu forta in Venezueala a esuat. Este momentul sa-l iei pe Valcov, Teodovici si restul gastii de socialisti si sa plecati acasa.”, scrie Cîțu, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, în debutul şedinţei de Guvern, că prima rectificare bugetară din acest an este pozitivă şi că proiectul va fi adoptat de Executiv în a doua jumătate a lunii august.

„Avem o rectificare bugetară pozitivă. Avem venituri în plus la bugetul general consolidat per sold de aproape 6 miliarde de lei. Ordonanţa de rectificare va fi adoptată în a doua jumătate a lunii august", a declarat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.