Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă: Guvernul va adopta un document strategic privind promovarea egalității de gen și combaterea violenței în familie

guv.ro
Dancila

Guvernul va adopta, în şedinţa de joi, un document strategic în ceea ce priveşte promovarea egalităţii de gen şi combaterea violenţei în familie, a anunţat premierul Viorica Dăncilă, potrivit Agerpres.

"Astăzi aprobăm un document important în ceea ce priveşte promovarea egalităţii de gen şi combaterea violenţei în familie, o temă de interes la nivelul Uniunii Europene, dar care preocupă şi Guvernul României. Aprobarea acestui document strategic este parte a unui demers ambiţios şi complex de reformă a legislaţiei naţionale din domeniu", a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Citește și: Vestea care îl va scoate din minți pe Donald Trump. Ce a decis justiția cu privire la contul său de Twitter

Potrivit şefei Executivului, actul normativ urmăreşte elaborarea "unor proceduri coerente de intervenţie pentru specialişti, astfel încât să se înregistreze rezultate reale". 

"Documentul pe care-l vom aproba astăzi şi măsurile pe care le avem în vedere sunt în concordanţă cu angajamentele asumate prin programul de guvernare", a adăugat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.