Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă şi Guvernul, traşi la răspundere, după ce au renunţat la SPP: Vicele comisiei de anchetă cere explicaţii

Dancila guvern Victoria

Vicepreşedintele Comisiei de anchetă activităţii SPP, deputatul PNL Victor Paul Dobre, a afirmat marţi că prima persoană care ar trebui să fie invitată să dea explicaţii în Comisie este Liviu Dragnea, deoarece el este cel care a sesizat nereguli în activitatea SPP. El susţine că premierul Viorica Dăncilă, vicepremierul Paul Stănescu şi miniştrii care au renunţat la paza serviciului ar trebui, de asemenea, să se prezinte la Comisie pentru a argumenta decizia.

Citeşte şi: Ministrul Justiţiei trimite 'SĂGEŢI' către Kovesi şi Lazăr: Mesaj DUR către şefii celor două instituţii

"Nouă ni se pare o chestiune de bun simţ ca în primul rând să-l inviţi pe cel care s-a plâns, În orice procedură administrativă, juridică, dacă cineva face o plângere, o reclamaţie, el este primul invitat să ne spună şi nouă ce s-a întâmplat. În acest context, opinia noastră foarte clară este că primul invitat trebuie să fie colegul nostru, Liviu Dragnea, să ne spună care e necazul, cu ce l-a supărat domnull Pahonuţu", a spus Paul Dobre, potrivit NEWS.RO.

El susţine că premierul Viorica Dăncilă şi miniştrii care au renunţat la paza serviciului ar trebui, de asemenea, să se prezinte la Comisie pentru a-şi argumenta decizia.

"În acelaşi timp, cred că la fel de important este să invităm viceprim-ministrul Paul Stănescu care s-a pronunţat şi el in spaţiul public, de asemenea, doamna prim-ministru, miniştrii care au renunţat probabil cu o motivaţie serioasă la SPP. Domnia sa (Viorica Dăncilă - n.r.) a luat decizia să renunţe la SPP, urmare celor afirmate. Vrem să ştim şi noi motivaţia".

Citeşte şi: Kovesi a lansat contraatacul şi DESFIINŢEAZĂ, punct cu punct, motivele invocate în cererea de revocare

Întrebat cum i se par reprezentanţii PSD din Comisia care anchetează activitatea SPP, acesta a spus: "Nu cred că foarte entuziasmaţi, dar asta e problema lor (...) Noi nu putem porni o discuţie decât de la obiectul sesizării, pentru că această hotărâre este hotărârea plenului reunit, o respectăm, dar n-are nicio expunere de motive, nu scrie nicăieri de unde, ce cum".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.