Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI, cere Parlamentului să ia la puricat lista 'acoperiţilor': George Maior îi cunoaşte pe toţi

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel dragomir

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir susţine că toţi ofiţerii din SRI care lucrează sub acoperire au avut avizul fostului şef al acestor structuri când au preluat funcţiile, menţionând că George Maior ştia identitatea persoanelor care lucrează sub acoperire.

"Toti ofiiţerii acoperiţi din SRI au fost făcuţi ofiţeri acoperiţi cu aprobarea şi semnătura domnului Maior", a declarat Daniel Dragomir la Antena 3, potrivit Mediafax.

Vezi şi: Reţeta ideală de post: Cum poţi prepara o delicioasă mâncare de mazăre

În ceea ce priveşte acoperiţii din mass-media, Dragomir a spus: "Parlamentul, care are putere de control, trebuie să ia măsurile necesare ca aceste zeci, sute de persoane să fie determinat dacă lucrează în interesul ţării sau a unei găşti de mafioţi care au acaparat instituţiile".

Precizările au venit în contextul în care preşedintele Comisiei de Control al SRI a precizat că la audiere Florian Coldea a fost întrebat dacă el conducea de fapt Serviciul.

"Am discutat cum funcţionau deciziile şi mecanismele interne la mometul la care era la conducerea SRI. Aveam două puncte de vedere dacă domnul Coldea conducea de fapt. Ne-a spus că pe zona operativă conducea domnia sa, dar erau chestii pe care le ştia şi domnul Maior", a declarat Claudiu Manda la Antena 3.

Vezi şi: Asta e planta-minune: Te scapă de tuse şi îţi vindecă plămânii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.