Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu, despre partidele verzi: 'Unicul scop e să instaureze un comunism radical'

daniel funeriu

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, este de părere că partidele verzi sunt toxice în acest moment, iar singurul lor scop este acela de a instaura un comunism radical. Sunt „verzi pe dinafară și colorate în roșu comunist în interior”, e de părere fostul oficial.

„Să nu spuneți că nu v-am prevenit: partidele 'verzi' sunt poluante, sunt cele mai otrăvitoare partide în prezent. Nu sunt decât o lubeniță cu coajă foarte subțire, verzi pe dinafară și colorate în roșu comunist în interior.

Ele vizează instaurarea celei mai radicale forme de comunism.

Ele militează doar aparent pentru o chestie nobilă. În fond orice om normal la cap vrea o planetă curată! Evident că trebuie să facem lucrurile mai ”curate” și o facem!

În realitate însă militantismul lor pentru ”verde” este doar un pretext pentru a lua voturi, cu unicul scop de a instaura un comunism radical.

Când dăm o platformă publică unor copii, răzgâiați ai democrației, care în loc să meargă la școală și să învețe ceva cu folos ne dau lecții despre cum să facem politici publice, putem spune că am luat-o razna foarte serios. Oameni buni, noi, adulții, trebuie să îi învățăm pe acești țânci, răzgâiați ai democrației, despre civilizația noastră, nu să stăm ghiocel în fața umorilor adolescentine izvorâte din ignoranță”, a precizat fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu.

Citește și: Daniel Funeriu o atacă dur pe Ioana Mihăilă: M-am săturat să fiți luați de proști .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.