Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost luptător îl face K.O. pe Timmermans, după protestele violente din Franța: 'Ignori ce se întâmplă? Nimic? Toată lumea tace...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Frans Timmermans

Luptătorul de kickbox şi fostul membru al Partidului România Unită, Daniel Ghiţă, a avut un mesaj pentru Prim vice-preşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, cu privire la protestele violente din Franţa, care au făcut sute de victime, dar şi trei decese, infrmează Mediafax.

“Timmermans, ignori ce se întâmplă in Franţa? Nu există scandal european? Nimic? Toată lumea tace... La români, ăia pe care îi jefuiţi, îi îndoctrinaţi că sunt corupţi şi hoţi! Haideţi, urgent dosar penal jandarmilor francezi că şi-au permis să facă ordine! Voi ştiţi că ţara noastră nu a colonizat nicio altă ţară sa le subjuge şi să le jefuiască bogăţiile ţării cum a făcut Franţa, Belgia, Olanda, etc?”, a scrie Daniel Ghiţă pe Facebook. „Si guvernanţii din Franţa, Olanda, Germania, Marea Britanie sunt la fel de corupţi ca guvernanţi romani! Ei nu îşi denigrează ţara şi îşi ascund scandalurile de corupţie. Da, noi nu vorbim sa nu deranjam si sa nu fim atacaţi de grupări, care fac o campanie agresiva de manipulare pe Facebook”, a mai spus Ghiță.

Citește și: Un europarlamentar german 'DĂ DE PĂMÂNT' cu Dragnea și Dăncilă. Avertisment dur: 'România riscă activarea Articolului7 chiar când deține președinția Consiliului

Aproximativ 135.000 de persoane au participat sâmbătă la protestele organizate în Franţa de Mişcarea "Vestelor galbene", care denunţă majorarea preţurilor la carburanţi şi scăderea nivelului de trai, anunţă Ministerul francez de Interne, citat de cotidianul Le Figaro.

De la începerea protestelor, acum câteva săptămâni, trei persoane au murit în accidente rutiere produse din cauza blocării şoseselor de către manifestanţi.

Proteste au avut loc sâmbătă în oraşele Paris, Bordeaux, Brest, Toulouse, Montpellier, Lille şi Marsilia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.