Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Iordăchioaie a explodat după Festivalul de la Mamaia 2023: O afacere dubioasă care a dat doar remușcări și regrete

Foto: adevarul.ro
Daniel Iordachioaie

Daniel Iordăchioaie a explodat după Festivalul de la Mamaia 2023: O afacere dubioasă care a dat doar remușcări și regrete

Daniel Iordăchioaie, fost concurent în anul 1987 la Festivalul Național de Muzică Ușoară de la Mamaia, a criticat modul în care a fost organizat evenimentul în anul 2023.

„Într-adevar, Mamaia este Mamaia, insa afacerea de weekend-ul trecut NU este Mamaia! Le-am transmis personal multor colegi ca sunt niste eroi, reusind sa faca lumea sa ii aplaude in conditiile unei grotesti organizari pe genunchi si a prezentei unei prezentatoare (Temisan noroc ca era inalt, ca altfel nu s-ar fi stiut ca e acolo) careia, cel mai mult in viata ii place sa se asculte vorbind... mult si gol.

Bisnita al carei rezultat au fost cele trei seri de "festival", a pornit de sus si s-a pravalit pe scena.

Nu a fost NIMIC national in incropeala de anul acesta, ci doar o afacere dubioasa care, desi putea sa dea si roade artistice, a dat doar remuscari si regrete“, a scris artistul pe pagina de Facebook, potrivit adevarul.ro.

Tot o notă proastă a dat și transmisiei TVR2 care, spune el, „nu mai este nici pe departe ceea ce era TVR acum câteva zeci de ani“.

Festivalul de la Mamaia a fost organizat în acest an în zona Piațetei Perla, întrucât Teatrul de Vară este o ruină.

Florin Cocargeanu, fostul viceprimar al Constanței, consideră că administrația liberală și-a bătut joc de un brand al litoralului. „Mamaia 60 de ani“ este numele pe care administrația liberală l-a ales pentru a-și bate joc, atât de banii publici, cât și de un brand național ce, la un moment dat, reprezenta o emblemă pentru Constanța.

Se lucrează de zor la scena din piațeta Perla pentru ceea ce se vrea a fi o resuscitare a festivalului, organizată din banii constănțenilor, cărora li se va cere și o taxă de intrare. O scenă făcută pe repede-înainte, lângă colaci de plajă, reclame la pariuri și miros de ulei prăjit“, a scris el pe Facebook.

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia a revenit după 11 ani de absenţă cu o ediţie aniversară - 60 de ani, care s-a desfășurat în perioada 25 - 27 august. Organizatorul festivalului a fost Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean ,,Teodor T. Burada”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.