Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir (ALDE): Cu șarpele în casă eu nu stau. Ponta, Tudose și Constantin sunt instrumentele statului paralel

Facebook
zamfir daniel

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat luni la Antena 3 că prin asocierea cu Victor Ponta, ALDE și-a ingropat tot discursul anti-abuzuri si contra statului paralel pentru ca Victor Ponta, Mihai Tudose si Daniel Constantin, de la Pro Romania „nu sunt altceva decat instrumentele statului paralel”:

  • „Pe mine m-a luat prin surprindere. Incepand cu plecarea de la guvernare. Colegii nostri n-au inteles si mai putin electoratul, de ce a renuntat la prezidentiale dl Tariceanu.
  • Am ajuns sa ne indreptam spre o fuziune cu partidul lui Victor Ponta. Dl Ponta vorbeste de o fuziune. Azi am primit asigurari de la dl Tariceanu ca e doar o alianta pentru sustinerea dlui  Diaconu. Daca era asa, de ce era nevoie totusi sa facem aceasta alianta cu Ponta?
  • Stiti cu ce nu sunt confortabil? Am venit in ALDE pentru ca am apreciat foarte mult pozitia dlui Tariceanu privind abuzurile in justitie. Dl Tariceanu a fost consecvent in acest discurs. Am spus si azi la sedinta in partid, mi se pare ca asociindu-ne cu Ponta tot acest discurs e ingropat. E foarte greu sa iesim acum public sa ne mentinem pozitia, ca aparam oamenii de abuzuri, ca suntem impotriva statului paralel. Daca ne-am asociat cu Ponta lucrurile astea sunt pulverizate. Pentru ca Ponta, Tudose, Constantin nu sunt altceva decat instrumentele statului paralel. Si s-a ales praful de tot ce am construit pana acum (...) daca i-am luat pe Ponta si Tudose s-a dus cu tot discursul asta. Pai nu pot sa fiu impotriva statului paralel cu Ponta langa mine.
  • O asociere a lui Ponta cu Diaconu nu ii serveste deloc nici dlui Diaconu.
  • M-am trezit cu Ponta în casă și nu am ce să caut cu șarpele în casă. Aici s-a rupt logica mea”

Citește și: Senatorii ALDE l-au refuzat pe Meleșcanu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.