Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dansatoare din buric angajată în sistemul energetic la stat. Știe să și machieze profesionist / Punctul de vedere al PNL

romania libera
raluca paraschiv dansatoare angajata la stat

Raluca Paraschiv, fostă Anton este o fostă dansatoare din buric și are atestat de machioză profesionistă. La începutul acestei luni a fost angajată la Smart SA, o subsidiară a Transelectrica. Este vorba despre compania de stat care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național, potrivit Romania Libera .

Femeia a dat un concurs în care cea mai tehnică cerință a fost „cunoaștere PC pachet MS Office 2010”. Pe data de 24 iunie s-a publicat anunțul de concurs. A urmat o perioadă de înscriere mai scurtă de o săptămână, iar pe 2 iulie a avut loc examenul.

Anunțul de angajare a fost hilar. Participanții au fost îndrumați să sune la un număr de telefon pentru a afla bibliografia.

Singura cerință a fost cunoașterea pachetului MS Office 2010. Femeia urmează, pe baza acestor îndeletniciri să-l consilieze pe directorul general de la SMART SA.

Câștigătoarea este absolventă de Spiru Haret. Ea a frecventat și cursurile postliceale ale Școlii de Poliție și vreme de șapte ani a lucrat la Poliția Rutieră din București. A recomandat-o și faptul că este fata unuia dintre mulții lideri de sindicat care activează în zona Ministerului de Interne, potrivit sursei citate.

Cu toate acestea, urmele lăsate de aventurile de dansatoare din buric încă sunt prezente pe internet. Mai multe anunțuri arată și prețurile pentru fiecare prestație.

UPDATE - Liderul PNL Sector 4, Pavel Popescu, spune că filiala nu este implicată în angajarea Ralucăi Paraschiv.

„In ciuda tuturor sortilor care m-au dat pierzator, am castigat alegerile din filiala mea cu cel mai mare numar de voturi date de o filiala din Bucuresti unui presedinte, si prin eforturi constante alaturi de alti colegi, am recastigat Bucurestiul, o piesa importanta in puzzle-ul congresului din toamna. Din acel moment, colegii din tabara adversa, alaturi de colegi deputati, fosti membri ai CNA, si-au intensificat “masacrarea” mediatica a echipei premierului dat de Partidul National Liberal. Stirea de astazi este despre ANGAJAREA de catre PNL sector 4, a unei dansatoare din buric, intr-o companie de stat. Este de datoria mea sa va clarific acest lucru prin aceasta postare: FAKE NEWS mizerabil!!!

Mai jos, o captura din baza de data nationala a PNL si a PNL Sector 4 care atesta faptul ca, doamna respectiva (despre care inteleg eu ca nu este dansatoare din buric ci om de PR), nu a fost vreodata si nu este membru PNL (...) Ii atentionez pe colegii PNL: toti cei care promoveaza aceste minciuni mizerabile in mod public si asumat, si care folosesc resurse materiale si energie pentru denigrarea PNL, nu vor mai reprezenta acest partid dupa 25.09.2021. Si ca sa stiti de ce o fac: pentru ca le-am deranjat niste interese financiare proprii”, spune Pavel Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.