Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Darius Vâlcov are 'LIPICI' la poliție: fostul consilier al premierului a fost AMENAT chiar înainte să intre în sala de judecată

valcov

Fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost sancționat, marți, de polițiștii locali din Târgu-Jiu, după ce și-a parcat mașina într-un loc nepermis. El a primit o amendă de 290 de lei înainte să înceapă procesul în care este acuzat de instigare la dare și luare de mită, conform Mediafax.

Citește și: Victor Ponta, APEL pentru vot NEGATIV pe proiectul de suflet al lui Dragnea și Vâlcov

Fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost sancționat, marți, de polițiștii locali din Târgu-Jiu, după ce și-a parcat mașina într-o intersecție din apropierea Tribunalului, blocând astfel trotuarul.

Darius Vâlcov, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a parcat mașina în zona unei intersecții pentru că nu ar fi găsit un loc de parcare.

„Nu era niciun loc. Când am venit, nu era absolut niciun loc. O să primesc sancțiunea și nu e niciun fel de problemă", a spus Darius Vâlcov.

„Va primi două puncte amendă, două puncte la permis", a precizat unul dintre polițiștii locali.

După ce a primit amenda, Vâlcov a plecat la Tribunalul Gorj, unde a început procesul, în jurul orei 16.00. Fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă este acuzat de instigare la dare şi luare de mită, procurorii având informaţii că Vâlcov ar fi mituit un funcţionar din cadrul Oficiului de Cadastru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.