Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce nu mai vrea UNPR să-l dea jos pe Tăriceanu: Explicaţiile progresiştilor

psd unpr

UNPR nu este preocupat acum de schimbarea preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat luni liderul senatorilor acestei formaţiuni, Haralambie Vochiţoiu.

"Am discutat şi despre această dezbatere care a apărut în spaţiul public privind preşedinţia Senatului României. În acest moment, aşa cum am mai spus-o, această dezbatere nu este preocuparea UNPR. Poziţia domnului Tăriceanu nu cred că va fi pusă în discuţie nici astăzi, nici săptămâna aceasta. Noi suntem preocupaţi să obţinem un scor cât mai bun la alegerile locale din anul acesta, prin consilierii şi primarii noştri la consiliile judeţene. Discuţia aceasta nu ne aparţine, nu suntem preocupaţi în acest moment de schimbarea preşedintelui Senatului României", a afirmat luni Vochiţoiu, după şedinţa grupului senatorilor UNPR.

El a precizat că, dacă la un moment dat PSD, PNL şi UDMR vor lua în discuţie această intenţie de schimbare a preşedintelui Senatului, UNPR va fi 'prezent'. "Nu este o miză pentru noi preşedinţia Senatului în acest moment. (...) Dezbaterile continuă, dar, în acest moment, când vorbim, pentru noi, UNPR, nu este o miză schimbarea preşedintelui Senatului. Dacă la un moment dat celelalte forţe politice - PSD, PNL, UDMR şi ceilalţi - vor pune în discuţie aşa ceva, vom fi prezenţi. Întotdeauna trebuie să cerem oamenilor să-şi facă meseria în fiecare zi tot mai bine, aşa şi domnului Tăriceanu îi spunem că poate să o facă şi mai bine'', a arătat Vochiţoiu. Liderii senatorilor liberali au fost mandataţi să demareze strângerea de semnături pentru schimbarea din funcţie a preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat săptămâna trecută copreşedintele PNL Alina Gorghiu, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.