Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Debutul regizoral al lui Michael Flatley, starul dansului irlandez cunoscut pentru 'Lord of the Dance', va fi prezentat la Monaco Streaming Festival

filme, cinema, cinematograf

„Blackbird”, debutul regizoral al lui Michael Flatley, starul dansului irlandez cunoscut pentru „Lord of the Dance”, va fi prezentat luni seară la Monaco Streaming Festival, potrivit news.ro.

Flatley, care a scris şi finanţat proiectul, este şi parte din distribuţie. El joacă rolul une agent MI6 retras din activitate care devine proprietar de hotel în Barbados. El doreşte să lase în urmă viaţa de la Londra, însă un dealer de arme în complică existenţa.

Eric Roberts interpretează rolul afaceristului, iar din distribuţie fac parte Patrick Bergin („În pat cu duşmanul”) şi Ian Beattie, cunoscut din „Urzeala Tronurilor”.

„Blackbird” a fost filmat în Barbados, Londra şi Irlanda, şi este o producţie West One Entertainment, Five Knight Films, Parachute Films şi Dancelord Pictures.

Flatfley a transmis: „Am vrut să fac un film modern care aminteşte de Hollywoodul vechi. Filmele clasice distrau tot timpul fără să fie excesiv de violente sau complicate”.

Pe lângă proiecţii şi evenimente speciale, festivalul - care are loc între 3 şi 6 iulie - găzduieşte conferinţe şi întâlniri ale liderilor din industria filmului şi televiziune. Între invitaţi se numără producătorul Greg Berlanti („Arrow”), compozitorul Erran Baron Cohen („Borat Subsequent Moviefilm”) şi Mitch Lowe, CEO al MoviePass.

Dansator şi coregraf, Michael Flatley - născut în Chicago, în 1958 - s-a retras din activitate la începutul anului 2016. A devenit celebru, în 1994, ca interpret principal în „Riverdance”, proiect cu ajutorul căruia a adus dansul tradiţional irlandez în prim-plan, la care a renunţat un an mai târziu, din cauza unor neînţelegeri pe plan creativ. Flatley a lucrat apoi timp de şase luni la „Lord of The Dance”, pe care l-a lansat în 1996 şi care a avut reprezentaţii până în 2015. La mijlocul anilor 1990, Flatley a doborât un record - a susţinut, consecutiv, 21 de spectacole pe arena Wembley din Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.