Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie fără precedent a Guvernului. Consiliul Economic și Social, EXECUTAT după Avizul cu probleme la Legea Pensiilor/ DOCUMENT

CES
CES Consiliul Economic si Social

Guvernul a trecut la execuții după ce o instituție consultativă s-a opus cu argumente la Proiectul noii Legi a pensiilor. Consiliul Economic și Social (CES) a anunțat că a dat un Aviz pozitiv proiectului imediat după ce Guvernul Dăncilă a anunțat că a trimis proiectul de lege în Parlament, dar un aviz pozitiv în care critică foarte dur Guvernul - VEZI AICI.

VEZI REACȚIA Guvernului Romaniei

Reacția societății civile afectate

La doar o zi distanță prin decizie a premierului a fost modificată componența grupului societății civile din CES și prin urmare din pix instituția a devenit mult mai prietenoasă față de guvern.

Potrivit sociologului Gelu Duminică, ”Din cei 15 membri ai grupului societății civile actuali, nu au mai rămas decât reprezentanta Asociatiei Municipiilor si cea a FACIAS. Propunerea a fost formulată de doamna LOV (n.a. Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii) si validată de PM (n.a. Viorica Dăncilă, prim-ministrul României). Decizia a fost deja publicată în Monitorul Oficial”, susține acesta pe contul său de Facebook unde publică și dovada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.