Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie FERMĂ în PNL: programul 'RABLA' pentru electrocasnice, inițiat de PSD, continuă

captura youtube
electrocasnice

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunțat sâmbătă că programul Rabla pentru electrocasnice va continua în 2020 și că există în acest moment discuții despre bugetul acestui program, conform Mediafax.

Citește și: Începe SCANDALUL între USR și PNL: Mihai Goțiu, mesaj TĂIOS pentru Ludovic Orban

"Îl vom continua, cu siguranță îl vom continua, am avut discuții săptămâna trecută cu colegii de la Administrația fondului de mediu și am discutat ca până când vom discuta despre bugetul pentru 2020 să vină și cu clarificările și propunerile lor pentru acest program pentru electrocasnice. Îl vom continua și acum va trebui să discutăm în cadrul Administrației fondului de mediu și trebuie luată decizia în cadrul ministerului cum va arăta acest program în 2020. Dar este un program apreciat de populație și evident ne dorim sa îl continuăm", a spus, sâmbătă, la Antena3, ministrul Mediului Costel Alexe.

În ceea ce privește extinderea la alte electrocasnice precum televizoare sau aspiratoare, Costel Alexe a precizat că se analizează această variantă de lucru pentru 2020.

"Analizam această variantă de lucru pentru 2020. Important este să vedem dacă avem resursele financiare astfel încat să acoperim toate aceste creșteri pentru fiecare program în parte pentru că ne dorim ca numărul de beneficiari să fie mult mai mare decât în 2019 și evident să aibă o eficiență cât se poate de bună în implementare", a afirmat ministrul Mediului, Costel Alexe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.