Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie în cazul monstrului care şi-a ucis mama şi a îngropat-o în curte

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

Bărbatul care în urmă cu un an şi-a bătut mama şi aceasta a decedat, iar apoi a îngropat-o în curtea casei din comuna Variaş, pentru a şterge urmele, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru loviri cauzatoare de moarte.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în seara zilei de 29 martie 2020, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan, inculpatul P.A.-S. ar fi împins-o pe mama sa, în vârstă de 64 de ani, cu forţa, înspre un pat aflat în locuinţa comună, de tablia căruia aceasta s-ar fi lovit, apoi inculpatul ar fi continuat să o agreseze în faţa bucătăriei locuinţei, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele, iar în urma agresiunii victima a suferit leziuni postraumatice care au condus la decesul său, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, remis, marţi, AGERPRES.

Citește și: Marcel Ciolacu a pus ochii pe Constituție: ‘Sunt 6 sau 7 colegi care vor veni cu un proiect de propunere de modificare a Constituției’

Pentru a acoperi urmele, bărbatul ar fi îngropat victima şi ar fi ars salteaua patului de care aceasta s-ar fi lovit.

Surse apropiate anchetei declarau anul trecut că rude ale femeii au sesizat poliţia pentru că nu au mai văzut-o de un timp îndelungat, iar oamenii legii au început cercetările. Au vorbit cu cei doi băieţi ai victimei, iar de la unul dintre ei, care are probleme psihice, poliţiştii au aflat că e posibil ca mama să fi fost omorâtă de fratele mai mare. Ei au început să excaveze curtea şi cu ajutorul unui câine de urmă au găsit trupul femeii. Fiul suspect le declarase poliţiştilor că mama sa ar fi plecat la muncă în Austria, înaintea izbucnirii pandemiei, şi că nu a mai ţinut legătura cu ea.

Citește și: Palmă dură primită de România de la CEDO

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.