Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație politică: "Guvernul să se implice în protecția familiilor de români aflate în diaspora!"

Spuneam și acum o lună și acum două luni și trei luni și la începutul anului despre cazul acesta atât de cunoscut al familiei Bodnariu și mai aminteam că nu este singurul caz, cel puțin în Europa, al unor familii de români care au pierdut, tutela copiilor, români care trăiesc în diaspora, evident.

Și iată că, atât presa din România, cât și cea din comunitățile românești din afara tarii semnalează un nou caz, cel din Marea Britanie, cazul unei familii care, evident, pierzând dreptul de a-și creste copiii în fata autorităților statului britanic, se regăsește în situația pe care o descriam, așa cum am spus, lunile anterioare, de a-și vedea copiii dați către adopție unor familii formate din persoane de același sex - de gay, de lesbiene etc.

Nu știu cât de moral și cât de corect este aplicată legea de acest stat în sensul protejării familiei creștine, dar ținând cont de faptul că structura unei familii tradiționale este una destul de bine cunoscută și mai ales educația pe care o primesc copiii în familiile care, într-adevăr, sunt cu adevărat creștine, consider eu că este o eroare foarte gravă.

Mai nefericită este situația în care statul român nu reacționează, iar în acest punct de vedere, ca parlamentar al diasporei, îmi fac datoria de a semnala această situație și de a îndemna Guvernul României să ia atitudine, pentru că nu este una din situațiile plăcute prin care trec românii din diaspora.

Să nu uităm ca mâine, cu prilejul Zilei românilor de pretutindeni, cu toată bucuria prilejuită de acest eveniment, sunt încă mulți români către care statul român ar trebui sa își îndrepte atenția.

Cu toată campania electorală, cu tot acest scandal cauzat de sinuciderea patronului firmei, rog insistent Guvernul României să întreprindă toate demersurile necesare pentru a se interesa de cazul familiilor de români, iar familia Barbu să se bucure de sprijinul statului al cărui cetățeni sunt.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.