Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMIS din funcția de consilier al lui Mihai Tudose, Eugen Teodorovici îl face praf pe Dragnea: 'Crede că știe tot ce mișcă în România'

facebook
Eugen Teodorovici

Senatorul PSD, Eugen Teodorovici, susţine că decizia privind demitere lui din funcţia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose aparţine "cuiva care doar crede că ştie tot ce mişcă în România" şi că se aştepta să piardă acest post încă de la numire, cu trimitere la Liviu Dragnea.

"Nu ţineam neapărat să am un punct de vedere, cu atât mai puţin o reacţie la decizia premierului Mihai Tudose de demitere din funcţia de consilier onorific al domniei sale. În schimb, au fost foarte mulţi oameni care m-au întrebat şi s-au întrebat în spaţiul public de ce o astfel de decizie şi mai ales cui aparţine?

Citește și: Mutare bombă! Cine va cumpăra Banca Românească de la National Bank of Greece

Poate şi pentru acest motiv dar mai ales din respect pentru cei care gândesc şi care doresc cu adevărat binele acestei ţări, am să fac câteva precizări.

Mă aşteptam la o astfel de decizie încă de la numirea mea în această funcţie pentru că am ştiut întotdeauna că acest fel de a fi, de a spune lucrurilor pe nume şi mai ales de a acţiona, nu este ceea ce acceptă şi promovează o mare parte din clasa politică actuală... ÎNCĂ. Totuşi, aşa cum am spus, şansa şi speranţa pe care le acorzi oricărui început de drum m-au făcut să cred (unii ar spune naivitate, idealism), că lucrurile se vor întâmpla altfel ...

Citește și: Dezvăluiri din interior! PSD pregătește un nou proiect bombă

Cui aparţine această decizie? Cu siguranţă cuiva care doar crede că ştie tot ce mişcă în România, de la economie la justiţie, de la sănătate la sistemul social şi educatie, de la industrie la agricultură etc., luând decizii, din păcate, în consecinţă!", a scris sâmbătă Teodorovici pe pagina de Facebook.

În context, senatorul a vorbit despre orgoliile din PSD, arătând că şi în acest caz forţa a învins argumentele.

Citește și: Lovitură pentru milioane de români! Ce li se va întâmpla în următorii patru ani

"Nu cred că este cineva atât de naiv încât să creadă că motivul demiterii mele a fost altul decât acela al exprimării în mod public a unui punct de vedere logic şi de bun simţ (de altfel un punct de vedere împărtăşit dar nu şi asumat de mulţi dintre cei aflaţi temporar în funcţii cheie!); un punct de vedere despre modul în care se poate şi trebuie utilizaţi banii publici în mod legal, eficient, transparent şi mai ales pentru nevoile reale şi, EXCLUSIV, în interesul românilor.

Pe scurt, ARGUMENTUL FORŢEI A ÎNVINS FORŢA ARGUMENTELOR!

Citește și: Cristian Boureanu face declarații ULUITOARE! Ce a putut să spună fostul deputat

Dincolo de satisfacerea pentru moment a unor orgolii mărunte şi meschine, am convingerea că lucrurile se vor schimba, mai devreme sau mai târziu, aşa cum ne dorim cu toţii! Important este ca din ce în ce mai mulţi politicieni să înţeleagă că nu doar trebuie să spună, ci să susţină şi să acţioneze ferm, exclusiv în interesul românilor pe care îi reprezintă şi care trebuie să primeze oricăror interese particulare, partinice sau de grup.", a afirmat senatorul PSD.

Eugen Teodorovici a fost demis vineri, 14 iulie, din funcţia de consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose, motivul invocat fiind acela că social-democratul nu a respectat "disciplina comunicării" de la nivelul Executivului.

Citește și: I-a scos din sărite! Marele hit al verii ‘Despacito’ a fost interzis .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.