Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Democrații au intensificat discuțiile pentru DEMITEREA lui Donald Trump

NBC News
Donald Trump

Discuțiile în sensul lansării procedurii de suspendare a președintelui Donald Trump s-au intensificat la Washington, în urma presupusei convorbiri pe care liderul de la Casa Albă le-ar fi avut cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, relatează site-ul cotidianului The Guardian.

Discuția telefonică dintre cei doi șefi de stat, din 25 iulie, a avut ca scop felicitarea noului președinte ucrainean și abordarea subiectului corupție, implicându-l, în acest sens, și pe fostul vicepreședinte Joe Biden, informează mediafax.ro.

Citește și: Sorina Matei detonează cazul fetiței de 11 ani, ucise de pedofilul olandez! ‘Soția sa este comisar-șef la IPJ Dâmbovița’

Conform declarației unui membru al Comisiei de Informații a Camerei Reprezentanţilor, remarcile făcute de președintele american au reușit să „intensifice această controversă” și au determinat membrii Partidului Democrat să ia în considerare începerea procedurilor de suspendare a șefului de stat.

Detaliile discuției telefonice fac obiectul criticii, declarată de comunitatea ofițerilor de informații americani, privind comportamentul președintelui Trump.

Citește și: Misterul a fost elucidat! De ce nu l-au reținut polițiștii pe olandezul ucigaș la plecarea de pe aeroport

Împotriva precedentului judiciar, directorul Serviciului american de Informații, Joseph Maguire, a refuzat să ofere detalii suplimentare membrilor Congresului, invocând clauza privilegiului prezidențial.

Duminică, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Nancy Pelosi, care a rezistat apelurilor privind suspendarea președintelui pe fondul legăturilor acestuia cu Federația Rusă, comunică faptul că oficialii administrației publice "vor începe un nou capitol privind lipsa de legalitate a președintelui care îi va conduce către un nou stadiu al investigațiilor", în cazul în care Joseph Maguire refuză să ofere informații Congresului.

Citește și: Gheorghe Dincă face noi mărturisiri! Ce le-a spus colegilor de celulă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.