Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai s-a DEZLĂNȚUIT la adresa Mădălinei Dobrovolschi, după ce a LĂSAT-O FĂRĂ EMISIUNE: 'cu Decorul Meu, în Platoul Meu…'

captura tv
denise rifai

Fosta realzatoare a emisiunii 'Legile Puterii' Denise Rifai, o atacă pe fosta purtătoare de cuvânt a Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi, după ce aceasta a semnat un contract cu Realitatea Plus pentru a prelua emisiunea realizată de Rifai.

Citește și: PING-PONG cu nervii timișorenilor: Maternitatea Odobescu NU SE REDESCHIDE, carantina contină

"Astăzi, la amiază, am avut treabă multă! Treabă multă de tot!  Și nu cu dl. Cristoiu, așa cum, probabil, v-ați fi așteptat! Am fost până la Realitatea, deh, moment greu, dar necesar… Trebuia să-mi recuperez din vasta garderobă. Rochii, pantofi, bijuterii, make-up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, după 10 ani de activitate, zi de zi .

Șiiiiii! Surpriză! Că, așa e în viată! M-am întâlnit cu Mădălina Dobrovolschi, deci cu cea care, de astă seară, și-a propus să intre în casele dumneavoastră cu Emisiunea Mea, cu Denumirea Aleasă de mine, cu Decorul Meu, în Platoul Meu și chiar și cu unii dintre Invitații mei. Nu zic nimic, judecați dvs!

Și, ca să vă închei narațiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat: O seara bună! Profit de ocazie, așadar, și îi întorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicație muzicala, ca urare de Casă „nouă”! Mă rog, cât de „nouă” poate să fie Casa construită de Mine și de Echipa mea. Melodia o știți cu toții! O cântă Smiley! „În patul meu, pe muzica mea…”, scrie Denise Rifai pe blogul lui Ion Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.