Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai zice că l-a prins pe Liviu Dragnea: 'N-a spus de unde ştie de această tentativă'

captura tv
denise rifai

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că la câteva zile după câştigarea alegerilor de către PSD a început să primească ameninţări pline de violenţă, precizând că ulterior a observat indivizi care îl priveau ''cu insistenţă'' şi ''făceau gesturi care semnifică moartea'', scrie realitatea.net.

Liderul PSD a spus că a observat indivizi care îl priveau cu insistenţă, mereu alţii, şi care au devenit "din ce în ce mai ostentativi". "Făceau gesturi care semnifică moartea, îşi treceau mâna prin dreptul gâtului", a afirmat Liviu Dragnea.

Dragnea a relatat mai multe episoade, printre acestea unul în care, aflându-se la volan pe "o străduţă îngustă" din zona 13 Septembrie, maşini fără numere de înmatriculare au încercat să blocheze autovehiculul în care se afla.

Citește și: Liviu Dragnea riscă să fie dat în JUDECATĂ! Grupul hotelier Hilton cere explicaţii, după ce șeful PSD a spus că era să fie UCIS în stabilimentul din București

Denise Rifai, realizatoare Realitatea TV, a dezvăluit motivul-BOMBĂ pentru care Dragnea a venit cu teoria tentativei de asasinat: să distragă atenţia de la evenimentele regretabile din Piaţa Victoriei, din 10 august, când jandarmeria a bătut protestatarii la mitingul Diasporei.

"Liviu Dragnea este în pericol... Nu a furnizat nicio dovadă în sprijinul afirmaţiilor. Poate şi pentru că Dragnea n-a depus nicio plângere. Sunt declaraţii abracadabrante, cu scopul să ne emoţioneze, să ne distragă atenţia de la evenimentele din 10 august. Liviu Dragnea n-a spus de unde ştie de această tentativă", a comentat Denise Rifai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.