Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD: 'În guvernarea Orban - PNL, Sănătatea nu reprezintă o prioritate'

buicu.ro
florin buicu

Deputatul PSD Florin Buicu a declarat marţi că în guvernarea Orban - PNL Sănătatea nu reprezintă o prioritate.

"Mesajul pe care Parlamentul îl va da este, de fapt, mesajul pe care îl dau românii, este mesajul şi semnalele de alarmă pe care le trag asociaţiile de pacienţi, mesajul pe care Parlamentul îl va da este mesajul acestei moţiuni: în guvernarea Orban - PNL sănătatea nu este prioritate, aşa cum spune şi domnul Cîţu, în guvernarea Orban - PNL sănătatea românilor a ajuns firmă de pompe funebre, dacă tot spitalele pot fi conduse de oameni care conduc firme de pompe funebre", a spus Buicu, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterile pe moţiunea simplă pe Sănătate, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cutremur pe piața din România! DNA intră tare și destructurează caracatița anunțată de Nelu Tătaru

El a adăugat că votul Parlamentului pe moţiunea simplă este împotriva ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, nu împotriva doctorului Nelu Tătaru.

"PSD nu votează împotriva doctorilor şi nu votează împotriva personalului medical, aşa cum încearcă PNL în ultima perioadă să inducă acest mesaj subliminal. Au încercat să spună că pentru toate relele din ultima perioadă PSD este de vină. Au încercat să spună că doctorul Arafat, doctorul Cercel, doctorul Rafila, doctorul Imbri, doctorul Pistol sunt de vină. Au încercat să spună că doctorii sunt de vină şi acest lucru trebuie să înceteze. Decizia privind instaurarea stării de urgenţă, a stării de alertă, decizia privind relaxările sunt decizii politice. Nu doctorii au propus relaxarea păcănelelor, decizia a aparţinut premierului Orban. În paralel, relaxarea şi accesul în biserici cu respectarea distanţării sociale sau în spitale pentru tratamentul bolilor cronice nu le-aţi relaxat sau le-aţi relaxat doar când opinia publică, românii, PSD, v-au cerut-o", a menţionat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.