Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD: Jumătate din populația Manchester-ului e drogată

Nici cei mai duri predicatori anti-depravare occidentală nu au produs un atac atât de dur la (ne)civilizaţia din Vest, acuzând că “la Manchester, 50 la sută din populaţie este drogată”, relatează vestea.net

Este vorba despre oraşul Manchester din Anglia (Regatul Unit al Marii Britanii – a nu se confunda cu oraşul cu acelaşi nume din SUA, statul New Hampshire) iar această proporţie înspăimântătoare de “populaţie drogată” este anunţată nu de vreun vânzător de tarabă ci de un oficial al statului român, deputatul PSD de Neamţ Liviu Harbuz (fost consilier personal al Primului Ministru Adrian Năstase, fost preşedinte cu rang de secretar de stat la ANSVA, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, consilier de stat al Primului Ministru Victor Ponta etc).

Afirmaţia care descrie oraşul englez drept un iad al depravării morale pe pământ a fost făcută de deputatul Harbuz înaintea Paştelui, în faţa unei clase de elevi de la CN Petru Rareş din Piatra Neamţ aflaţi în vizită, în cadrul programului “Şcoala Altfel”, la Consiliul Judeţean Neamţ şi a reprezentanţilor CJ care au fost şi ei de faţă.

Referindu-se la fiul său care deşi urmează o facultate în străinătate (Computer Science la Universitatea din Manchester) doreşte să se întoarcă în ţară, deputatul Harbuz spune:
“Şi asta pot să vă povestesc eu care am fost la el, la Manchester, unde peste 50 la sută din populaţie e drogată. Sunt drogaţi, alcoolici… deci, degenerează…”. (timer 1.12.17)

Ca să nu apară scuza clasică şi stereotipă a scoaterii din context, publicăm şi fragmentul mai larg:
„N-o să vă spun să rămâneţi în ţară sau să plecaţi din ţară. Eu am un băiat care e student în străinătate, în Anglia, şi care – mă laud şi eu – tocmai a fost admis la doctorat la Harvard, dar îşi doreşte foarte mult să se întoarcă în ţară. Şi-a făcut o firmă în ţară, de soft, şi el spune că banii se fac mai bine şi mai util în România şi România are perspective mai meri decât are Anglia.
Şi asta pot să vă povestesc eu care am fost la el, la Manchester, unde peste 50 la sută din populaţie e drogată. Sunt drogaţi, alcoolici… deci, degenerează… Voi sunteţi o generaţie care sper să spele toată ruşinea trecutului, ultimilor 25 de ani, pentru toţi, pentru că cu toţii suntem responsabili dacă a fost rău sau bine în România.” (timer 1.11.47)

Ca să nu fie discuţii şi să vedeţi toată pledoarie şi lecţia de democraţie şi politică ţinută de deputatul Harbuz în faţa elevilor, aveţi mai jos toată înregistrarea (cam de la momentul timer 1.09.55 intră în scenă parlamentarul respectiv).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.