Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PMP, Marius Pașcan, despre bugetul anunțat de Dragnea: 'România este cotropită prin minciună de doi ani încoace'

Facebook.com
Marius Paşcan

Deputatul PMP Marius Pașcan critică ultimele prcizări ale lui Liviu Dragnea, liderul PSD, despre bugetul României. Din informațiile prezentate de reprezentanții puterii, spune Pașcan, România devine un adevărat „El Dorado” dorit chiar și de migranți.

„Dacă nu v-ați prins, avem parte de o bunăstare istorică!

Avem în sfârșit proiectul bugetului de stat pe deplin paralel, configurat în viziunea liderului PSD, Liviu Dragnea. Conform acestuia, România are parte de cea mai mare creștere din istorie. Pe pagina sa de Facebook, Dragnea ne aduce la cunoștință că „România a încheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde în plus față de anul 2016, reprezentând o creștere de 32%. PIB-ul României a ajuns în 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei în plus față de 2016, adică o creștere de 25%.”

Măi, să fie?! Unde o fi fulminanta creștere, spectaculoasă, năucitoare, că ne perindăm imaginar ca printre stelele eminesciene, adică bugetul „era pe când nu s-a zărit, azi îl vedem, şi nu e…”

Nu am văzut nicio investiție serioasă, de anvergură națională, în România cotropită prin minciună de doi ani încoace de pesediștii lui Liviu Dragnea.

Pesemne o duceți foarte bine, dragi români, și nu v-ați prins încă. Vistieria țării și buzunarele dumneavoastră sunt pline, bunăstarea și prosperitatea abundă istoric, economia țării zumzăie fericită, pesedismul ne umple de miere, dușmanii de fiere, iar Veorica reprezintă matca recunoștinței noastre guvernamentale.

Grijania lor de „soroși”, multinaționale, bănci și dușmani nerecunoscători de prin UE, fire-ați ai dreacu´ cu Schengenul, MCV-ul, statul de drept și rezoluțiile voastre cu tot! Băi, se aude la Bruxelles, Teleormanul e „fruncea” Europei!

Mă cuprinde panica, gândindu-mă că la așa creștere economică vor migra către România bieții „migranți”, împreună cu necăjiții din Germania, Franța, Marea Britanie etc., mai știi, poate ne pricopsim și cu americanii refugiați către un așa El Dorado irezistibil.

Liviule, muică, mergi de te caută la un psihiatru!”, susține deputatul PMP Marius Pașcan într-o postare pe Facebook.

Citește și: Plecat din Guvernul Dăncilă, Victor Negrescu lansează acuzații: 'Președinția României la Consiliul UE a devenit victima jocurilor politice' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.