Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Derapaj xenofob, la adresa românilor, la unul dintre cele mai mari canale sportive din lume, în cazul Colțescu : Încuiați, gândesc ca-n trecut!

Sebastian Colțescu

Scandalul în care arbitrul român Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism a devenit subiect de dezbatere pe ]ntreg mapamondul.

La ESPN Deportes, unul dintre cele mai urmărite canale de sport în limbă spaniolă, jurnalistul José Ramón Fernández (74 de ani) a făcut în direct comentarii jignitoare la adresa poporului român, notează digisport.ro

Invitat să analizeze cazul Colțescu, ziaristul mexican a făcut o serie de afirmații revoltătoare, dublate de gesturi nepotrivite, fără să fie oprit în niciun moment de moderatorul emisiunii.

Citește și: Ion Cristoiu ÎL TOACĂ pe Klaus Iohannis: A ținut MORȚIȘ să facă alegeri, convins că poporul îl iubește

Moderatorul: ”Dacă e să îi identifici pe jucători după culoare, atunci identifică-i pe toți. Unul e alb, altul e galben, altul e verde, altul e roșu.”

José Ramón Fernández: ”E dureros. Sunt unii oameni, de exemplu românii... Sunt oameni foarte încuiați, îndepărtați de blocul central european. Ei gândesc la fel cum o făceau în trecut. E greu cu ei”.

Moderatorul i-a dat dreptate jurnalistului din Mexic. ”Da, sunt de acord”, a spus acesta, după care a continuat. ”Am înțeles că arbitrul a zis, referitor la Webo, că 'ăla negru trebuie eliminat'. Mi se pare grav. E vorba despre educație, dar să auzi așa ceva de la un arbitru internațional UEFA?”, a spus el.

”Da, românii...”, a replicat José Ramón Fernández, a cărui expresie facială a trădat desconsiderație față de români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.