Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire ÎNFIORĂTOARE! Două cadavre au fost găsite plutind pe râul Prut, duminică dimineața. Autorităţile au demarat o anchetă

criminalisti

Autorităţile au demarat o anchetă după ce cadavrele a două persoane au fost găsite, duminică dimineaţa, plutind pe râul Prut, în dreptul localităţii Bran. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Silvia Bolohan, a declarat pentru AGERPRES că la faţa locului s-a intervenit cu o autospecială cu scafandri, o barcă, un echipaj EPA SMURD şi şapte subofiţeri.

Dezvăluiri INCENDIARE: Terenurile lui Puiu Popoviciu, subevaluate de DNA


"Am fost sesizaţi că pe Prut pluteşte un cadavru în dreptul localităţii Bran din comuna Golăeşti. La scurt timp după ce corpul a fost scos din apă, la 300 de metri în amonte a fost găsită încă o persoană. Este vorba de doi bărbaţi de aproximativ 40 ani, respectiv 30 ani. Se intervine şi pentru scoaterea celei de-a doua persoane. Nu se ştie momentan de cât timp se aflau în apă. Cei doi nu au acte de identitate asupra lor", a precizat Silvia Bolohan. 

Întrucât cadavrele au fost găsite plutind pe râul care desparte România de Republica Moldova, la faţa locului s-au deplasat echipe de poliţişti de la Poliţia de Frontieră. În zonă au plecat şi criminaliştii, pentru a efectua cercetări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.