Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire ȘOCANTĂ: O femeie a fost găsită moartă, într-o groapă de gunoi din Ilfov

Twitter
politie crima

O femeie a fost găsită decedată, luni, la groapa de gunoi Vidra, judeţul Ilfov, iar la prima vedere aceasta nu prezenta urme de violenţă.

"La data de 24 februarie, (...) Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apelul 112 de către o persoană, cu privire la faptul că la groapa de gunoi Vidra a fost găsită o persoană de sex femeiesc, decedată. La faţa locului s-a deplasat de îndată o echipă operativă de lucru formată din ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti criminalişti şi poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei oraş Popeşti Leordeni, pentru efectuarea de verificări şi investigaţii specifice", informează reprezentanţi ai Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Tăriceanu, măsură de forță: Amenință cu excluderea parlamentarii ALDE dacă nu respectă decizia de a boicota învestirea Guvernului Orban II/ DOCUMENT

Au fost anunţaţi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, precum şi Serviciul de Medicină Legală.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept, precum şi pentru identificarea persoanei decedate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.